Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE PER A L'EXECUCIÓ DE LES D'OBRES DE REHABILITACIÓ DE PAVIMENT ASFÀLTIC I MILLORA DE SENYALITZACIÓ A DIVERSOS CARRERS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vallirana
Codi d'expedient:
1384.0010.2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
1.4 Divisió en lots de l'objecte del contracte Per la naturalesa de les prestacions és possible entendre aquestes com una realització individual de les mateixes que permeten ser executades de forma independent. Així mateix la coordinació i planificació global dels treballs per a una correcte execució de les prestacions resulta proporcionada per a les finalitats d'interès públic que es persegueixen en l'execució d'aquest, fet pel qual permet concloure que les prestacions poden ser executades de forma independent sense menyscabar la correcta execució dels treballs i una correcta assignació dels recursos públics proporcionals a la finalitat requerida. Per tant, als efectes de facilitar l'accés a les petites i mitjanes empreses, i considerant l'aprofitament individual d'algunes prestacions, l'objecte del contracte es divideix en els lots següents: Núm. de lot Prestacions Pressupost base licitació cada lot 1 Carretera del Pla de les Bassioles 154.884,55 2 Zona de Vallirana Parc 134.371,65 Total 289.256,20 Els lots inclouen els següents capítols del projecte: LOT 1: Capítol 1.1.1: Paviment asfàltic carretera Pla de les Bassioles Capítol 1.1.2: Pacificació trànsit Capítol 1.1.3: Senyalització viària Capítol 1.1.4: Varis LOT 2: Capítol 1.2.1: Paviment asfàltic zona Vallirana Parc-Pinars Capítol 1.2.2: Senyalització viària Capítol 1.2.3: Varis Els licitadors podran presentar oferta a tots els lots, és a dir, no hi ha limitació per a la presentació d'oferta per lots, garantint-se la màxima concurrència en la licitació. Combinacions de lots admissibles: LOT 1 LOT 2 LOT 1 x LOT 1 x x LOT 2 x Els licitadors que presentin ofertes individuals als diferents lots podran presentar a més ofertes integradores que comprenguin diversos lots conjuntament. Tots els requisits tècnics exigits en aquest informe per a cada lot seran d'obligat compliment per les ofertes integradores. Cada licitador només pot presentar una única oferta integradora, no podent presentar cap altra encara que fos referida a lots diferents. Aquells licitadors que presentin una oferta integradora, hauran de presentar a més, obligatòriament, ofertes individuals als lots que s'incloguin en la seva oferta integradora. Emplaçament dels lots Lot 1: Carretera del Pla de les Bassioles Lot 2: Vallirana Parc: Carrer Lourdes, entre carrer Madrid i carrer Ocells Carrer Wagner, entre carrer València i carrer Ocells Creuament carrer Venècia i carrer Madrid
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Projecte tècnic per la rehabilitació de paviment asfàltic i millora de senyalització a diversos carrers.
Pressupost de licitació:
289.256,20 € sense IVA 350.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Vallirana
Termini de presentació d'ofertes:
02/02/19 23:59 h
Valor estimat del contracte:
318.181,82 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233140
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis en l'àmbit del contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat del contracte de cada lot pel qual el licitador presenti proposta, o una vegada i mitja la combinació de lots a la que presentin oferta.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Caldrà que el contractista acrediti la seva solvència tècnica tenint en compte els següents requisits:

a) Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, que siguin d'aquest grup o subgrup de classificació que el correspondria al contracte en cas de que fos obligatori, o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, l'import anual dels quals acumulat l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, avalada per certificats de bona execució. Si és necessari per garantir un nivell adequat de competència, els poders adjudicadors podran indicar que es tindran en compte les proves de les obres pertinents efectuades més de cinc anys abans.

b) Indicació del personal tècnic o organismes tècnics, integrades o no en l'empresa, dels quals aquesta disposi per a l'execució de les obres.

c) Títols acadèmics i professionals del responsable o responsables de les obres així com dels tècnics encarregats directament d'aquesta.

d) Declaració indicant la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a l'execució de les obres, a la qual s'adjuntarà la documentació acreditativa pertinent quan li sigui requerit pels serveis dependents de l'òrgan de contractació.

Els serveis dependents de l'òrgan de contractació podran requerir la presentació dels documents acreditatius corresponents, en quant a solvència tècnica i econòmica.

Aquesta solvència tècnica s'haurà d'acreditar per cadascun dels lots.
Observacions:


Classificació empresarial:
La classificació de l'empresari com contractista d'obres no és exigible en el present contracte, en virtut del disposat a l'article 77 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Tot i l'anterior, la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica per contractar, podrà ser acreditada per la seva classificació en: LOT 1: Grup G, subgrups 4 i 5 Categoria: 2 LOT 2: Grup G, subgrups 4 i 5 Categoria: 1 LOTS 1+2: Grup G, subgrups 4 i 5 Categoria: 2

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya