Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Contracte per a la prestaciˇ del servei de gerŔncia de la societat municipal Gestiˇ Municipal de S˛l i Patrimoni, SL

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de la Llagosta
Codi d'expedient:
GMSP - 1 - SE 2018
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de consultors de direcciˇ i serveis connexos
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Tramitaciˇ simplificada:
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Prestaciˇ del servei de gerŔncia de la societat municipal Gestiˇ Municipal de S˛l i Patrimoni, SL, amb l'abast i els termes expressats al Plec de prescripcions tŔcniques.

El servei de gerŔncia requerit abasta la prestaciˇ dels serveis de consultoria i assistŔncia integral, incloent les vessants fiscal, laboral, comptable i jurÝdico-mercantil, quedant expressament exclosa la vessant legal.
En qualsevol cas, la prestaciˇ de la gerŔncia solĚlicitada, ha de permetre assegurar el correcte funcionament ordinari de la societat i facilitar l'organitzaciˇ ˛ptima dels seus recursos, aixÝ com totes les funcions previstes per a la gerŔncia als estatuts socials de l'entitat.
La persona, o persones, proposades per l'adjudicatari, dirigirÓ i supervisarÓ les activitats de la societat, desenvolupant la gestiˇ econ˛mica conforme al pressupost aprovat e impulsarÓ la seva activitat dintre de les directrius emanades pel Consell d'Administraciˇ de la societat, ostentant, aixÝ mateix, la jefatura directa de tot el personal al servei de la societat, distribuint i controlant el treball i adoptant les mesures necessÓries per al millor funcionament de la societat.
Pressupost de licitaciˇ:
40.000,00 € sense IVA 48.400,00 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
└mbit geogrÓfic:
Llagosta
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
16/01/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
80.000,00 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pr˛rroga:
Informaciˇ complementÓria sobre la pr˛rroga:
Aquest contracte Ús susceptible d'una ˙nica pr˛rroga d'un mÓxim d'un any, que haurÓ de ser acordada de manera expressa.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicaciˇ:
Ponderaciˇ: 60.00 - Criteri: Oferta econ˛mica
Ponderaciˇ: 15.00 - Criteri: Formaciˇ tŔcnica
Ponderaciˇ: 5.00 - Criteri: Proposta d'organitzaciˇ d'horaris
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Proposta de sistemes de coordinaciˇ amb els integrants de la societat i amb la direcciˇ del Centre Esportiu Municipal el Turˇ.
Ponderaciˇ: 10.00 - Criteri: Proposta d'organitzaciˇ de les tasques pr˛pies de la gerŔncia.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79411000
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Disposar d'un volum anual de negocis per import igual o superior a (60.000 Ą) seixanta mil euros, IVA excl˛s.

L'esmentat volum anual de negocis Ús referit al millor exercici dintre dels tres ˙ltims disponibles.

Aquest requisit s'ha d'acreditar amb el compte de pŔrdues i guanys dels comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estÓ inscrit en aquest Registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en quŔ s'hagin d'inscriure. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjanšant els llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

Quan un licitador recorri a les capacitats d'altres entitats pel que fa als criteris relatius a la solvŔncia econ˛mica i financera, el licitador i les entitats esmentades seran solidÓriament responsables de l'execuciˇ del contracte.

En tot cas, els documents que acreditin el compliment d'aquest epÝgraf han de ser originals, c˛pies legitimades per un notari o fedatari p˙blic o c˛pies compulsades per l'Administraciˇ. No s'admeten fotoc˛pies.
MÝnim d'acreditaciˇ:
60.000,00 €
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
ExperiŔncia en la realitzaciˇ de serveis del mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarÓ mitjanšant la relaciˇ dels principals serveis efectuats durant els tres ˙ltims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, indicant el seu import, dates i destinatari p˙blic o privat dels mateixos essent un requisit mÝnim que l'import anual acumulat en l'any de major execuciˇ sigui igual o superior a 60.000 euros, IVA excl˛s.

Als efectes de determinar la correspondŔncia entre els serveis acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan existeixi classificaciˇ a la que pertanyin els uns i els altres, i en la resta de casos a la coincidŔncia entre els dos primers dÝgits dels seus respectius codis CPV.

Els serveis efectuats s'acreditaran mitjanšant certificats expedits o visats per l'˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ l'empresari.

AixÝ mateix, caldrÓ acreditar la solvŔncia tŔcnica i professional mitjanšant l'acreditaciˇ de la titulaciˇ mÝnima del personal assignat a l'execuciˇ del contracte, en els termes previstos a la clÓusula setena del Plec de prescripcions tŔcniques.
MÝnim d'acreditaciˇ:
60.000,00 €

Plecs

 

Documentaciˇ

 
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya