Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

CONCESSIÓ DE L'ÚS PRIVATIU DE LA ZONA VERDA DE TREUMAL DE LA PLATJA DE CALA CRISTUS PER A USOS DE BAR-RESTAURANT

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Calonge i Sant Antoni
Codi d'expedient:
2018/5982
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Altra legislació sectorial
Subtipus de contracte:
Concessió demanial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concessió de l'ús privatiu de la zona verda de Treumal de la platja de Cala Cristus per a usos de bar-restaurant
Durada del contracte:
10 anys
Àmbit geogràfic:
Calonge
Termini de presentació d'ofertes:
05/12/18 23:59 h
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Sobre A a les 9.00 (acte intern) Sobre B (acte públic)) :
13/12/18 10:10 Sala de Juntes de l'Ajuntament de Calonge
Obertura de pliques (Resultat puntuació sobre B i obertura sobre C, si procedeix) :
20/12/18 09:15 Sala de Juntes de l'Ajuntament de Calonge
Cànon d'explotació:
50.000,00 €

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 20/11/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Canon ofertat
Ponderació: 30.00 - Criteri: Millores (desglossades)
Ponderació: 45.00 - Criteri: Memòria explicativa
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
9.445,36 €
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració relativa a la xifra anual de negocis del licitador o candidat, que referit a cadascun dels tres últims anys conclosos haurà de ser almenys de 180.000 ¤. de mitjana.
El volum anual de negocis dels licitadors s'acreditarà mitjançant certificació del Registre Mercantil dels comptes anuals dipositats pel licitador, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre, i en cas contrari pels comptes anuals dipositats en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Alternativament a aquesta documentació es podrà presentar certificat de l'import net de la xifra de negocis de l'AEAT (Agència Estatal d'Administració Tributària) dels anys corresponents.
Si el licitador és una persona física i no està obligat a portar llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil podrà substituir aquesta sistemàtica de justificació per l'aportació d'una declaració responsable en la que manifesti aquesta situació i la documentació de què disposa per verificar per el seu volum anual de negocis (exemple: declaració del volum de negocis de les declaracions de les rendes corresponents...)
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs de les principals explotacions comercials anàlogues en els últims cinc anys que inclogui import, dates i destinatari, públic o privat, relacionats amb l'objecte del contracte.
S'exigeix que la justificació d'aquesta solvència es porti a terme de la manera que tot seguit s'especifica en serveis de similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte:

¿ Quan les activitats es desenvolupin en el sector públic caldrà justificar la llicència o concessió d'explotacions comercials anàlogues, que entre totes facin un termini mínim de 5 anys executats.
¿ Quan les activitats es desenvolupin en el sector privat caldrà justificar la llicència d'activitats d'explotacions comercials anàlogues que tingui un antiguitat mínima de 5 anys i es trobi vigent.
¿ La presentació de la documentació que certifiqui que manté operatiu un Sistema de Gestió de Qualitat per a l'explotació dels serveis objectes de l'autorització:
o Disposar d'un sistema de gestió ambiental certificat i en vigor segons la norma UNE-EN-ISO 14.001 , EMAS o equivalent, en vigor en el moment de la present licitació i que englobin en el seu abast l'objecte de la present autorització.
o Disposar d'un sistema de gestió de qualitat certificat i en vigor segons la norma UNE-EN-ISO 9.001 o equivalent, en vigor en el moment de la present licitació i que englobi en el seu abast l'objecte de la present autorització.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya