Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE SERVEI DE TRANSPORT DELS ALUMNES DEL CENTRE D'EDUCACIÓ ESPECIAL MONTSERRAT MONTERO

Òrgan de contractació:
Consorci d'educació especial Montserrat Montero
Codi d'expedient:
2018/078
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de transport per via terrestre, inclosos els serveis de furgons blindats i serveis de missatgeria, excepte el transport de correu
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació del servei de transport dels alumnes del Centre d'Educació Montserrat Montero per a la realització d'activitats esportives, culturals i pedagògiques.
Pressupost de licitació:
32.165,45 € sense IVA 35.382,00 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Granollers
Termini de presentació d'ofertes:
31/12/18 14:00 h
Observacions:
Aquesta licitació es tramita electronicament a través de la plataforma de licitació VORTAL:
https://community.vortal.biz/PRODSTS/Users/Login/Index?currentLanguage=caHYPERLINK "https://community.vortal.biz/PRODSTS/Users/Login/Index?currentLanguage=ca&SkinName=aytogranollers"&HYPERLINK "https://community.vortal.biz/PRODSTS/Users/Login/Index?currentLanguage=ca&SkinName=aytogranollers"SkinName=aytogranollers.

L'accés a la plataforma és totalment GRATUÏT.
Per accedir a la plataforma VORTAL, els licitadors que no estiguin donats d'alta hauran de registrar-se seguint instruccions que consten en el plec de clàusules administratives particulars d'aquest expedient.
US RECOMANEM que verifiqueu el vostre programari amb temps suficient abans de la finalització del termini de presentació d'ofertes. Les ofertes que entrin fora del termini establert en la plataforma de licitació quedaran excloses.
Us recordem que teniu a la vostra disposició el Servei d'Atenció al Client de VORTAL a través del correu info@vortal.es o a través del 902 02 02 90 de dilluns a divendres de 09:00 a 19:00 h.
Valor estimat del contracte:
77.197,08 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Licitació electrònica) :
02/01/19 10:00 Plataforma VORTAL
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada d'aquest contracte de serveis serà de 24 mesos, amb efectes des de l'1 de gener de 2019 fins el 31 de desembre de 2020, o des de la formalitzaciçó amb una durada de 24 mesos. Això no obstant, de conformitat amb allò que prescriu l'article 29.2 de la LCSP, el contracte serà prorrogable de forma expressa per acord de l'òrgan de contractació per 24 mesos més, sempre que les seves característiques es mantinguin inalterables durant el seu període de duració. La pròrroga serà obligatòria per al contractista quan aquesta se li hagi comunicat amb una mínima de 2 mesos a la finalització de la durada del contracte.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 43.00 - Criteri: LOT 1. 1.1- Activitat de piscina: Preu total licitació dos anys
Ponderació: 42.00 - Criteri: LOT 1. 1.2- Activitat setmanal pistes d'atletisme. Preu total licitació dos anys
Ponderació: 15.00 - Criteri: LOT 1. 1.3- Grau de contaminació de vehicles
Ponderació: 85.00 - Criteri: LOT 2. 2.1. Serveis no permanents que depenen de les activitats que es programen al llarg de cada curs escolar. Preu total licitació dos anys
Ponderació: 15.00 - Criteri: LOT 2. 2.2. Grau de contaminació de vehicles
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis en l'àmbit d'aquest contracte referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 32.165,45¤.
En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
1) Atès l'article 90 de la LCSP el criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de serveis del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarà mitjançant la relació dels principals treballs efectuats en el curs dels 3 últims anys, indicant expressament l'import dels treballs realitzats, el destí i la data/anualitat.
El requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de la anualitat mitjana del contracte.
El criteri de correspondència entre els treballs executats per l'empresa licitadora i els que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques (RLCAP), Real Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, i en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV.
La forma d'acreditar els treballs realitzats serà per mitjà de declaració responsable d'acord amb el model de l'Annex II d'aquest plec.
Els requeriments de solvència econòmica i financera i tècnica i professional tenen caràcter selectiu, per tant el seu incompliment suposa l'exclusió de l'empresa.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
201_078 INFORME LICITACIÓ CONTRACTE TRANSPORT CMM 2019-2020.pdf
PDF
2018_078 Resolució servei transport CMM.pdf
PDF
ANNEX III PCAP.xlsx
XLS
2018_078 ANUNCI LICITACIO SERVEI TRANSPORT CMM.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Les condicions d'execució queden establertes en el Plec de clàusules administratives particulars i el Plec de prescripcions tècniques particulars.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya