Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Exp. 2018/149/10 - BUS DE LA NEU 2018 2019 - Convocatòria del procediment de contractació, mitjançant procediment obert simplificat, oferta econòmica més avantatjosa varis criteris d'adjudicació.

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Exp. 2018/149/10 - BUS DE LA NEU 2018 2019
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment de licitació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
El Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, mitjançant convenis o subvencions directes anualment subscrits amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, desenvolupa diverses actuacions de millora de la xarxa de transports públics de viatgers per carretera a la comarca de l'Alta Ribagorça, les quals són concretades mitjançant els esmentats convenis i/o resolucions de subvenció.

Mitjançant l'acord del Ple del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça adoptat en sessió ordinària número 188-2/2018; 05/07/2018 es va adoptar, entre altres, l'Acord d'aprovar la sol·licitud d'una subvenció, amb un import de fins 72.000 Euros adreçada a donar cobertura al conjunt de les despeses derivades de la implementació de les mesures de millora de la xarxa de transport públic de viatgers per carretera introduïdes a la comarca de l'Alta Ribagorça durant l'any 2018, que es concreten en la prestació dels serveis de transport que es detallen a continuació:

- Vilaller - Taüll - pistes d'esquí
- El Pla de l'Ermita - el Pont de Suert ¿ Vielha
- Servei de transport de persones amb mobilitat reduïda

Entre les actuacions que desenvolupa el Consell Comarcal dins d'aquest marc, ens trobem amb la que consisteix en dotar d'una ruta de transport públic de viatgers a la comarca que permeti accedir al públic en general a les pistes d'esquí de Boí Taüll Resort durant els caps de setmana, dies festius i altres dates de major demanda dins la temporada d'esquí, com, per exemple en dates coincidents amb les activitats esportives de neu que organitzen els centres d'ensenyament de la comarca. Les dates assenyalades, be puntuals o be recurrents, coincideixen amb els moments de major demanda de transport públic durant la temporada d'hivern.
Pressupost de licitació:
25.971,20 € sense IVA 28.568,32 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
5 mesos
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
28/11/18 23:59 h
Observacions:
Tota aquesta demanda de serveis de transport a les infraestructures hivernals es recull en un projecte redactat per la tècnica del Servei Comarcal de Joventut i que s'integra dins del grup d'accions identificat com "Ruta del Bus de la Neu: Vilaller ¿ El Pont de Suert ¿ La Vall de Boí - pistes d'esquí i viceversa".

Es tracta d'una oferta de serveis de transport públic discrecional, amb reiteració d'itinerari i cobrament individual que complementa l'oferta de mobilitat mitjançant transports públics de viatgers a l'interior de la comarca i que, en aquest cas, facilita l'accés, mitjançant transport públic a les instal¿lacions de l'Estació d'Esquí de Boí ¿ Taüll, ubicada a la comarca.

Els serveis que es deriven de dita oferta s'han de prestar mitjançant la contractació a una empresa de transports, degudament autoritzada, tant pel que fa a la seva activitat com pel que fa al servei concret que es pretén contractar i seguint les determinacions establertes i concretant-se amb la prestació de les modalitats especificades al recull de condicions inserit als Plecs i ANNEXOS dels mateixos.

El pressupost base i valor estimat, partirà del preu unitari per quilòmetre aplicable als recorreguts previstos. Aquest preu unitari serà de 3,20 Euros de base, més 0,32 Euros d'IVA al tipus del 10% i 3,52 Euros total per quilòmetre aplicable a cada autobús, principal i, en el seu cas accessori/col·laborador de tot el recorregut. Al estimar-se un total aproximat de 8.116 quilòmetres a recórrer pel vehicle principal i addicionals i/o col·laboradors, s'estima com liquidable l'import total i màxim de 25.971,20 Euros de base, 2.597,12 Euros d'IVA al tipus del 10% i 28.568,32 Euros total

La contractació d'aquests expedient de contractació es tramitarà de forma ordinària i no està subjecte a regulació harmonitzada.

Dit procés de contractació es durà a terme mitjançant procediment obert simplificat i adjudicació amb més d'un criteri d'adjudicació, en virtut d'allò que estableixen els articles 145, 146, 159 i concordants de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
25.971,20 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: C.3.14.2.1.- Valoració de l¿oferta econòmica. A partir del pressupost base de licitació (preu sense IVA) per quilòmetre, Millor preu. L¿oferta amb preu per km més baix 50 punts. Les altres ofertes amb baixa la puntuació proporcional.
Ponderació: 50.00 - Criteri: C.3.14.2.2.- Compromís de realització de millores Bloc 1: 500 km sense cost a distribuir en un màxim de 6 serveis, 20 punts.Bloc 2: 650 km sense cost a distribuir en un màxim de 7 serveis, 35 punts.Bloc 3: 800 km no cost distribuir màxim 8 serveis 50 pun
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
60140000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya