Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Servei de reactivació del carbó actiu granular de l'ETAP Tossa-Lloret per el període 2019-2022

Òrgan de contractació:
Consorci d'Aigües Costa Brava Girona
Codi d'expedient:
114/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'ETAP de Tossa-Lloret disposa de 9 filtres de carbó actiu i la seva gestió s'organitza en cicles de tres filtres i cada tres anys, de manera que els grups de filtres es troben en alguna d'aquestes diferents situacions: i) carbó actiu granular verge; ii) primera reactivació; iii) segona reactivació.
L'objecte d'aquest contracte és el de la reactivació anual del carbó actiu durant quatre anys i d'un seguiment analític específic, tant de l'evolució del carbó actiu com de la capacitat d'adsorció de contaminants.
L'objecte d'aquest contracte es dividirà en 3 lots:
a. Lot 1: Reactivació del carbó actiu granular.
b. Lot 2: Anàlisi de l'evolució de l'estat del carbó actiu de cadascun dels nou filtres, per als següents paràmetres:
c. Lot 3: Mostreig amb carbó actiu granular analític i "screening" de contaminants orgànics.

Pressupost de licitació:
338.400,00 € sense IVA 409.464,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
17/12/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
338.400,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
Oferta integradora:
No
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 80.00 - Criteri: Lot 1: Preu unitari
Ponderació: 20.00 - Criteri: Lot 1: Millora en l'increment de iode
Ponderació: 80.00 - Criteri: Lot 2: Preu unitari
Ponderació: 20.00 - Criteri: Lot 2: Increment de analítiques
Ponderació: 80.00 - Criteri: Lot 3: Preu unitari
Ponderació: 20.00 - Criteri: Lot 3: Increment de mostrejos
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any. L'import mínim que s'ha d'acreditar per a cada lot és el següent:

Lot Preu
1 97.500,00 ¤
2 10.800,00 ¤
3 18.600,00 ¤

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el registre mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i, en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Les empreses, que per la seva nova creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats en el registre mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (Declaració anual de l'IVA) o bé el model 303 (Declaració trimestral de l'IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a. Lot 1: Reactivació del carbó actiu granular:

Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del lot, realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita, i que inclogui el seu import, les dates i el destinatari, sigui públic o privat. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte. L'import mínim que s'ha d'acreditar és de 45.500,00 ¤.

b. Lot 2: Anàlisi de l'evolució de l'estat del carbó actiu:
Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del lot, realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita, i que inclogui el seu import, les dates i el destinatari, sigui públic o privat. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte. L'import mínim que s'ha d'acreditar és de 5.040,00 ¤.

c. Lot 3: Mostreig amb carbó actiu granular analític i "screening" de contaminants orgànics:

Una relació dels principals serveis d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del lot, realitzats en els últims tres anys per l'empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita, i que inclogui el seu import, les dates i el destinatari, sigui públic o privat. El requisit mínim de solvència serà que l'import acumulat del millor any d'execució ha de ser igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte. L'import mínim que s'ha d'acreditar és de 8.680,00 ¤.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
a. Lot 1: Reactivació del carbó actiu granular:
Descripció de les instal·lacions, maquinària i equips tècnics i humans per desenvolupar l'objecte del contracte.

c. Lot 3: Mostreig amb carbó actiu granular analític i "screening" de contaminants orgànics:
Indicació de la maquinària amb capacitat per a realitzar l'"screening" de contaminants orgànics mitjançant l'extracció amb fraccionament de fracció àcida i de fracció base + neutra i l'anàlisi per cromatografia de gasos acoblada a espectrometria de masses, amb límit de quantificació inferior a 1 ng/l.
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
a. Lot 1: Reactivació del carbó actiu granular:
Disposició de la certificació emesa per un laboratori acreditat per l'ENAC per a assajos de productes químics on consti que la composició del carbó actiu verge que es pugui utilitzar compleix amb les especificacions legals establertes.
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Els licitadors espanyols i la resta de licitadors estrangers d'Estats no membres de la Unió Europea o no signataris de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu poden acreditar aquesta solvència mitjançant la classificació empresarial especificada a continuació o una de superior:

Per licitar al Lot 1:
Grup: O.
Subgrup: 4.
Categoria*: 1.

*La categoria 1 assenyalada equival a la categoria A, atorgada d'acord amb el Reial decret 1098/2001,de 12 d'octubre, pel qual s'aprova el reglament general de la llei de contractes de les Administracions públiques segons el quadre d'equivalència establert a la disposició transitòria 3a del Reial decret 773/2015, de 28 d'agost, pel qual es modifiquen determinats preceptes del reglament general de la llei de contractes de les Administracions públiques, aprovat pel Reial decret 1098/2001,de 12 d'octubre.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya