Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Gestió integral del Sistema d'Informació de Laboratori (SIL) del Laboratori Clínic Territorial de Girona (LCTG) de l'Institut Català de la Salut de Girona

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CSE/AH04/1100733744/19/PNSP
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Negociat sense publicitat
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Gestió integral del Sistema d'Informació de Laboratori (SIL) del Laboratori Clínic Territorial de Girona (LCTG) de l'Institut Català de la Salut de Girona
Pressupost de licitació:
411.992,00 € sense IVA 498.510,32 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/01/19 - 31/12/22
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
05/11/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
514.990,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
12 mesos
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
50323100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Observacions:
Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitat corresponent a l'objecte del contracte, referit als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari.
L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis o mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l' esmentat registre, i en cas contrari pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit.
Es considerarà acreditada la solvència per aquelles empreses que presentin una xifra global de negocis per un import mitjà igual o superior al del pressupost total de licitació dels lots i/o articles als que licitin.
Quan, per una raó vàlida, un licitador no estigui en condicions de presentar les referències que es sol¿liciten, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà de qualsevol altra documentació que l'Institut Català de la Salut consideri apropiada.
Solvència tècnica i professional
Observacions:
La solvència tècnica de l'empresari s'acreditarà mitjançant una relació de les principals tasques o serveis d'igual o similar naturalesa de l'objecte del contracte, realitzats els últims tres anys, indicant l'import, les dates i el destinatari públic o privat dels mateixos.

En qualsevol cas, la inscripció al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Públiques acreditarà davant l'òrgan de contractació les condicions de solvència econòmica i financera, i tècnica o professional de l'empresari.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya