Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONTRACTE DE SUBMINISTRAMENT I INSTAL·LACIÓ D'UNA BOMBA DE BUIT, AMB MESURES DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA SOSTENIBLE

Òrgan de contractació:
Barcelona Cicle de l'Aigua, S.A
Codi d'expedient:
E18-0197
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
La data d'entrega del subministrament serà el proper Divendres, 25 de gener de 2019. En conseqüència, s'amplia el termini de recepció d'ofertes fins el proper Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 18:00 hores.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és el subministrament i instal·lació d'una bomba de buit, amb mesures de contractació pública sostenible, conforme a les actuacions descrites en aquest plec i en el Plec de prescripcions tècniques que regeixen aquesta licitació.

En l'objecte del contracte s'incorporen les mesures de contractació pública sostenible següents:

Mesures socials

- El criteri de desempat si es produeix un empat a la puntuació total de les empreses licitadores serà afavorir a aquella empresa amb major percentatge de persones treballadores amb discapacitat o en situació d'exclusió social a la plantilla, primant en cas d'igualtat el major nombre de personal fix amb discapacitat en plantilla o el major nombre de persones treballadores en risc d'exclusió a la plantilla.

- El pagament del preu a les empreses subcontractades.

- L'aportació del pla d'igualtat o mesures d'igualtat.

Mesura ambiental

- Gestió dels residus conforme allò establert en el present plec i en el Plec de prescripcions tècniques que regeixen la licitació.

- La implementació de la política ambiental de BCASA en les tasques objecte de contracte. La política ambiental de BCASA es pot consultar al següent enllaç:

http://www.bcasa.cat/PDF/politica.pdf

Aquestes mesures de contractació pública socials i ambientals s'executaran de conformitat amb allò establert al Decret d'Alcaldia de contractació pública sostenible de l'Ajuntament de Barcelona, de data 24 d'abril de 2017, publicat a la Gaseta Municipal de Barcelona de data 28 d'abril de 2017. Aquest Decret d'Alcaldia es pot aconseguir al següent enllaç:

http://ajuntament.barcelona.cat/contractaciopublica/sites/default/files/decret_dalcaldia_s1d2017-1271_de_24_dabril_de_contractacio_0.pdf
Pressupost de licitació:
20.852,95 € sense IVA 25.232,07 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
17/10/18 - 25/01/19
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
20/11/18 18:00 h
Observacions:
Al present contracte li correspon la següent codificació: Codi CPV 42122450-9 Bombes de buit

De conformitat amb allò disposat a la lletra d) de l'article 159.6 LCSP, no es celebrarà acte públic d'obertura de les propostes. En qualsevol cas, l'obertura en acte privat de les proposicions no tindrà lloc fins que hagi finalitzat el termini màxim per a la seva presentació, una vegada les empreses licitadores hagin remès les contrasenyes del document que conté la seva oferta.

Per participar en la licitació d'aquest contracte s'ha d'enviar, en un únic correu electrònic a la següent adreça info.bcasa@bcn.cat, la documentació esmentada a la clàusula 8 del Plec de clàusules particulars que regeix la licitació.

Les ofertes enviades per altres sistemes d'enviament o bé presentades a altre correu electrònic diferent a l'indicat no seran admeses.

A l'assumpte del correu electrònic s'haurà de fer constar el codi i la descripció de l'expedient.

Les empreses licitadores han de remetre la contrasenya del document que conté la seva oferta immediatament finalitzat el termini de presentació d'ofertes a l'adreça següent: info.bcasa@bcn.cat.

Si l'empresa licitadora no envia la contrasenya en el termini indicat es declararà la seva oferta exclosa de la licitació.

De conformitat amb la clàusula 3 del plec de clàusules particulars, aquest contracte s'iniciarà en la data que es fixi en la resolució de l'adjudicació, essent la data d'entrega del subministrament objecte d'aquest contracte el dia 14 de desembre de 2018.
Valor estimat del contracte:
20.852,95 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millora ambiental sobre el tipus de motorització del camió utilitzat per transportar la bomba
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millora ambiental sobre el tipus de motorització dels furgons o furgonetes utilitzats pels tècnics que es desplacin per realitzar l¿actuació
Ponderació: 25.00 - Criteri: Millora en relació al compromís de garantia de la bomba subministrada
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
42122450
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya