Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ESTABLIMENT DE ZONES VERDES I FRANGES PERIMETRALS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS FORESTALS A LES URBANITZACIONS DE CAN GÜELL, CAN GUEY I RAVAL MAS

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Torrelles de Llobregat
Codi d'expedient:
CS-008/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de manteniment i reparació
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la actuació és la realització del servei de tractament de la vegetació a les franges de baixa combustibilitat de les urbanitzacions de Can Güell, Can Guey i Raval Mas i a les zones verdes municipals dels veïnats de Can Güell i Can Guey per donar compliment a la Llei 5/2013 de 22 d'abril, de mesures de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions sense continuïtat amb la trama urbana.
L'execució d'aquestes actuacions es desenvoluparà en dues fases:
1era. Tractament de la vegetació a les franges de baixa combustibilitat de les urbanitzacions de Can Güell, Can Guey i de les zones verdes municipals del veïnat de Can Güell.
2ona. Tractament de la vegetació a les franges de baixa combustibilitat del Raval Mas i de les zones verdes municipals dels veïnats de Can Guey.

Pressupost de licitació:
37.894,35 € sense IVA 45.852,16 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Torrelles de Llobregat
Termini de presentació d'ofertes:
02/11/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
37.894,35 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre «B»: Proposició econòmica i documentació quantificable de forma automàtica) :
08/11/18 11:00 Sala d'Actes de l'Ajuntament de Torrelles
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se mitjançant la presentació del volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 60.000,00 euros.
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels empresaris haurà d'acreditar-se pels mitjans següents:

a) Una relació de les principals obres o serveis realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de com a màxim, els tres últims anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests.
Els certificats de bona execució dels subministraments inclosos en la relació el destinatari de la qual va ser una entitat del sector públic podran ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'entitat contractant del subministrament.

b) Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució del contracte, especialment els encarregats del control de qualitat.
Es precisaran els títols o les acreditacions acadèmiques o professionals exigits al personal tècnic de l'empresari així com el nombre de tècnics i experiència professional mínima exigida a aquests tècnics, o les característiques i les capacitats mínimes de les unitats tècniques exigides, segons correspongui.

c) Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per tal aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s'acreditarà per un o varis dels mitjans a què es refereixen les lletres b) a d) anteriors, sense que en cap cas sigui aplicable l'establert en la lletra a), relatiu a l'execució d'un nombre determinat de subministraments.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya