Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES DESCRITES EN EL PROJECTE DE MILLORA DE LA VORERA NORD DEL CARRER CID CAMPEADOR AL NUCLI DE LES ROQUETES.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
31/2018
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres acabats d'edificis i obres
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres descrites en el projecte de millora de la vorera nord del carrer Cid Campeador, del nucli de Les Roquetes, aprovat definitivament per Junta de Govern Local de data 2 d' octubre de 2018.
Pressupost de licitació:
179.466,06 € sense IVA 217.153,94 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
07/11/18 23:59 h
Observacions:
El projecte d'obres definitu el podeu consltar en el link següent:
http://www.santperederibes.cat/ajuntament/informaciourbanistica/projectes/entramit#AI%20VORERA%20NORD%20CID%20CAMPEADOR
Valor estimat del contracte:
179.466,06 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B: Criteris avaluables de forma automàtica) :
12/11/18 10:15 Sala Alcaldia, Plaça de la Vila nº1-08810 Sant Pere de Ribes.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millora en l¿oferta econòmica
Ponderació: 30.00 - Criteri: Menor temps d'execució de l'obra
Ponderació: 30.00 - Criteri: Major temps de garantia
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233262
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims conclosos ha de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.
Observacions:
El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit . Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
1) El criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, que s'ha d'acreditar mitjançant la relació de les obres o treballs efectuats pel interessat en el curs dels cinc últims anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa a què correspon l'objecte del contracte, avalats per certificats de bona execució, i el requisit mínim serà que l'import anual acumulat en l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte, o del seu anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte. A efectes de determinar la correspondència entre els treballs o subministraments acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan hi hagi classificació aplicable a aquest últim s'atendrà al grup i subgrup de classificació al qual pertanyen uns i altres, i en els altres casos a la coincidència entre els dos primers números dels seus respectius codis CPV.
2) Adscripció de mitjans materials i/o personals a l`execució del contracte:
L'empresa s'ha de comprometre, mitjançant declaració responsable, de dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals o materials suficients per a satisfer-lo correctament. Aquesta compromís s'integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l'article 211.1.f) de la LCSP. Especificant els noms i qualificacions professionals del personal responsable destinat a l'execució del contracte, de conformitat amb l'article 76 de la LCSP.
L'empresa haurà de prendre el compromís d'adscriure a l'execució d'aquest contracte el mitjà personal següent:
Delegat d'obra: Titulat amb la capacitat suficient per a representar a l'empresa en tot allò que afecti l'execució de l'Obra. El titulat proposat com a delegat d'obra haurà de tenir la titulació acadèmica i professional idònia a les especialitats tècniques necessàries i adequades per a l'exercici de les funcions que ha de desenvolupar. El titulat proposat podrà posseir la titulació comunitària homologable. Presentació Currículum Professional.
- Cap d'obra: La persona amb qui l'Ajuntament i la direcció d'obra tractarà. Cal que tingui un coneixement exhaustiu dels treballs que s'estan realitzant: control de l'execució dels treballs realitzats, control del planning d'obra, pressupost, contractacions, seguretat, prevenció.Cal que assisteixi a totes les visites d'obra acordades, normalment 1 cop per setmana.
Assistència a l'obra el necessari per desenvolupar la feina amb rigor i professionalitat.
Titulació: El/la cap d'obra haurà d'estar en possessió del títol d'aquitecte/a, arquitecte/a tècnic/a o enginyer tècnic/a competent per el tipus d'obra a executar.
Acreditació documental: còpia degudament compulsada del títol acadèmic i Currículum Professional.
- Responsable de seguretat i salut: La persona amb qui l'Ajuntament i el coordinador de seguretat i salut tractarà. Cal que tingui un coneixement exhaustiu dels temes de seguretat i salut a les obres d'edificació. Cal que assisteixi a totes les visites d'obra amb el coordinador de seguretat i salut.
Titulació: còpia degudament compulsada de la titulació mínima de tècnic de prevenció de riscos laborals i currículum professional.
- Encarregat d'obra: Persona que estigui a temps complet a l'obra, la funció de la qual és organitzar i coordinar els treballs dels diferents professionals que intervenen a l'obra. Desenvolupar tasques de recurs preventiu que s'ajusti al Real Decret 604/2006, en concret l'article 2. Disposició addicional única. Presència de recursos en "obras de construcción"
Titulació: Experiència en el procés constructiu. Acreditació curs de Prevenció de Riscos Laborals de 60 hores.Currículum professional.
3)Disposar de l'habilitació empresarial o professional següent:
Inscripció en el Registre d'empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili.


Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya