Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Obres relatives a la reforma per la instal·lació elèctrica del Cementiri de Collserola

Òrgan de contractació:
Cementiris de Barcelona, S.A.U.
Codi d'expedient:
CB-054/2018-O
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Instal·lació elèctrica
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'amplien els terminis de presentació d'ofertes i obertura de pliques. Altrament, es proposa dia de visita d'obres.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Obres relatives a la reforma per la instal·lació elèctrica del Cementiri de Collserola
Pressupost de licitació:
107.164,58 € sense IVA 129.669,14 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
05/10/18 10:00 h
Valor estimat del contracte:
128.597,50 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Veure Plecs.) :
24/10/18 12:00 Carrer Mare de Déu de Port, 56-58, Edifici, A, 08038 de Barcelona (Cementiri de Montjuïc).
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: avaluables de forma automàtica
Ponderació: 40.00 - Criteri: avaluables mitjançant judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45310000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
I. Els licitadors poden acreditar que compleixen amb les condicions mínimes de solvència si disposen de la classificació següent:
Grup: I
Subgrup: 9
Categoria Reial Decret 1098/2001: 1
Observacions:
La classificació exigida s'acreditarà mitjançant l'aportació del certificat de classificació definitiva o còpia autenticada d'aquest, expedit pel Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de l'Estat o per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. Aquest certificat s'acompanyarà d'una declaració sobre la seva vigència i de les circumstàncies que serviren de base per a la seva obtenció.

Els certificats de classificació o documents similars que acreditin la inscripció en llistes oficials d'empresaris autoritzats per a contractar establertes pels Estats membres de la Unió Europea o d'Estats signataris de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu, assenten una presumpció d'aptitud dels empresaris inclosos en elles.

Alternativament, els licitadors poden acreditar que compleixen amb les condicions mínimes de solvència a través dels següents mitjans:
El licitador haurà d'acreditar que l'any de major execució dels darrers tres (3) anys, ha assolit un valor anual de negocis de com a mínim 70.000,00 ¤.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El licitador haurà d'acreditar que l'any de major execució dels darrers tres (3) anys, ha assolit un valor anual de negocis de com a mínim 70.000,00 ¤.
Observacions:
L'acreditació del compliment d'aquest criteri es farà a través de l'aportació dels certificats i documents que per cada cas es determinin reglamentàriament (certificació bancària, comptes anuals i declaració de l'empresari indicant el volum de negocis global de l'empresa).

¿ En tot cas, amb l'aportació de la inscripció en el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (i de la informació que hi consta inscrita), quedarà acreditat el requisit corresponent a la solvència econòmica/financera.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
¿ El licitador haurà de presentar una relació de les obres d'objecte anàleg a les que són objecte del present contracte executades durant els últims cinc (5) anys i acreditar que l'import anual acumulat de les mateixes durant l'any de major execució del període indicat sigui igual o superior a 70.000,00 ¤.
L¿acreditació del compliment d¿aquest criteri es farà a través de l¿aportació d¿una declaració del legal representant de l¿empresa, juntament amb els certificats de bona execució, per part de l¿empresa corresponent, on consti import, objecte contractual i any d¿execució. A manca del certificat, es podrà aportar qualsevol altre document considerat com a suficient per a CBSA (factures que acreditin la prestació, contractes, etc.).
Observacions:
¿ Quan els licitadors siguin empreses de nova creació, entenent que ho són aquelles que tinguin una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvència tècnica s¿acreditarà a través dels següents mitjans:

o Declaració del legal representant de l¿empresa indicant el personal tècnic o organismes tècnics, estiguin o no integrats en l¿empresa, dels que disposarà per a l¿execució de les obres, acompanyada de la documentació acreditativa corresponent quan li sigui requerida per CBSA.
o Declaració del legal representant de l¿empresa indicant la maquinària i equip tècnic del que es disposarà per a l¿execució de les obres, acompanyada de la documentació acreditativa corresponent quan li sigui requerida per CBSA.

Els licitadors, a més d¿acreditar la solvència requerida, hauran de comprometre¿s, mitjançant una declaració responsable on hi figuri el compromís, a dedicar o adscriure a l¿execució del contracte els mitjans personals o materials a mantenir durant l¿execució de les obres, sense cost addicional per CBSA. Aquest compromís s¿integrarà al contracte i tindrà el caràcter d¿obligació essencial, podent-se resoldre el contracte o imposar-se les penalitzacions per aquest motiu previstes al contracte, en cas d¿incompliment per l¿adjudicatari.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya