Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Construcció vestidors de la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta
Codi d'expedient:
3O/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació de l'ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT del projecte de construcció dels vestidors de la zona esportiva
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracte d'obra "Construcció vestidors de la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta"
Pressupost de licitació:
401.098,14 € sense IVA 485.328,75 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
8 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Julià de Vilatorta
Termini de presentació d'ofertes:
30/08/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
401.098,14 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (S'informarà a través del perfil del contractant) :
31/08/18 00:00 Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, Plaça Marquès de la Quadra 1.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: Preu ofertat
Ponderació: 12.00 - Criteri: Millora: Ampliació i millora en els sistema de telegestió i telecontrol de la calefacció i l'ACS del projecte
Ponderació: 13.00 - Criteri: Millora: Nova connexió DISTRICT HEATING caldera existent
Ponderació: 4.00 - Criteri: Millora: Evacuació per a desaiguar els registres de les canonades de calefacció que alimenten els vestidors
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45212200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador en l'àmbit objecte del contracte, referit a l'any de major volum de negoci dels últims tres conclosos, el qual haurà de ser al menys igual al valor estimat del contracte.
Aquest s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest registre; i, en cas contrari, pels dipositats en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import no inferior al volum estimat del contracte.
Aquest requisit s'acreditarà per mitjà d'un certificat expedit per l'assegurador, en què es facin constar els imports i els riscos assegurats i la data de venciment de l'assegurança.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres públiques realitzades en el decurs dels darrers 5 anys, per un import total igual al valor estimat del contracte, avalada per certificats de bona execució.
Aquests certificats indicaran l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i es concretarà si es van realitzar segons les regles que regeixen la professió i es van portar normalment a bon terme.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Declaració indicant el personal tècnic o organismes tècnics, estiguin o no integrats en l'empresa, dels quals es disposi per a l'execució de les obres, acompanyada dels documents acreditatius corresponents quan li siguin requerits per l'òrgan de contractació. Caldrà disposar com a mínim d'un tècnic competent amb la titulació adient pel tipus d'obra
Mitjà de solvència:
Plantilla mitja anual
Descripció:
Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i del número de directius durant els tres últims any, acompanyada de la documentació justificativa corresponent quan li sigui requerida per l'òrgan de contractació. Caldrà disposar d'una plantilla mínima de 3 persones durant aquests tres anys
Observacions:
Tanmateix, quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per tal aquella que tingui una antiguitat inferior a 5 anys, la seva solvència tècnica s¿acreditarà pels mitjans als quals es refereixen les lletres b i c anteriors, sense que en cap cas sigui aplicable el que estableix la lletra a en relació a l¿execució d¿un número determinar d¿obres.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Inscripció en el Registre d'Empreses Acreditades de la Comunitat Autònoma on radiqui el domicili social de l'empresa, d'acord amb el que disposa l'article 4 de la Llei 32/2006, de 18 d'octubre, reguladora de la subcontractació en el sector de la construcció.
Classificació empresarial:
No s'exigeix, però la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica i professional requerida a l'apartat 8.b) i 8.c) d'aquest anunci es podrà acreditar, alternativament, amb la classificació empresarial en el grup, subgrup i categoria següent: Grup: C Subgrup: 2 Categoria (RD 773/2015): 3 Categoria (RD 1098/2001): C

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya