Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Contracció de les obres incloses en el "Projecte Pla d'accessibilitat urbana per a persones amb mobilitat reduïda (Carretera de Berga eix comercial)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys
Codi d'expedient:
145/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat de tramitació sumària:
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contracció de les obres incloses en el "Projecte Pla d'accessibilitat urbana per a persones amb mobilitat reduïda (Carretera de Berga eix comercial)
Pressupost de licitació:
26.299,09 € sense IVA 31.821,89 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Llorenç de Morunys
Termini de presentació d'ofertes:
05/07/18 23:59 h
Observacions:
El valor estimat i el pressupost de licitació correcte és 26.299,09 ¤ i 5.522,81 ¤ d'Iva (21%) total 31.821,90 ¤, que es el que figura en el plec de clàusules administratives particulars regulador d'aquesta contractació, doncs el programa no permet introduïr més de dos decimals i per tant no es possible introduir-lo de forma exacta.
Valor estimat del contracte:
26.299,09 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Proposta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Reducció termini execució de l'obra
Ponderació: 10.00 - Criteri: Increment del termini de garantia
Ponderació: 50.00 - Criteri: Millores quantificables sense cost addicional
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
S'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en aquest, en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil han d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
26.299,09 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de les obres executades en el curs dels cinc últims anys, que siguin d'aquest grup o subgrup de classificació que el corresponent al contracte o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, l'import anual dels
quals acumulat l'any de major execució sigui igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, avalada per certificats de bona execució.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Indicació del personal tècnic o organismes tècnics, integrades o no en l'empresa, dels quals aquesta disposi per a l'execució de les obres. Els serveis depenents de l'òrgan de contractació podran requerir la presentació dels documents acreditatius corresponents.
Les empreses inscrites en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores no han de presentar les dades i els documents d'acreditació de la solvència econòmica o financera i tècnica o professional sol·licitats en el present procediment d'adjudicació que figurin en l'esmentat Registre.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya