Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Prova Pilot de Bus TAD a Torre Baró

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14776533
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació deis Serveis necessaris per la gestió, operació i manteniment per realitzar una Prava Pilot de Servei Bus de Transport a Demanda (TAO) en barri de Torre Baró de Barcelona.
Pressupost de licitació:
50.000,00 € sense IVA 60.500,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/09/18 - 31/01/20
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
13/07/18 00:00 h
Valor estimat del contracte:
60.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteri econòmic: Veure detall al PCP
Ponderació: 28.00 - Criteri: Oferta en concepte de compliment dels requeriments opcionals sol·licitats: Veure detall al PCP
Ponderació: 12.00 - Criteri: ferta en concepte del compliment de Disponibilitat: Veure detall al PCP
S'accepten variants:
Elements i condicions de les variants:
Explicat en el PPT. Cal destacar les següents possibilitats: ¿ Afegir altres canals de comunicació amb el client als del plec. ¿ Permetre la gestió de la cartografia, o sigui, la configuració del àmbit del servei i carrers no aptes per a la circulació del bus
Codi CPV:
72268000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negoci de 75.000 euros .
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
1. Una relación de los principales servicios o trabajos realizados de igual o similar naturaleza que los que constituyen el objeto del contrato en el curso de, como máximo los tres últimos años, en la que se indique el importe, la fecha y el destinatario, público o privado de los mismos; cuando sea necesario para garantizar un nivel adecuado de competencia los poderes adjudicadores podrán indicar que se tendrán en cuenta las pruebas de los servicios pertinentes efectuados más de tres años antes. Cuando le sea requerido por los servicios dependientes del órgano de contratación los servicios o trabajos efectuados se acreditarán mediante certificados expedidos o visados por el órgano competente, cuando el destinatario sea una entidad del sector público; cuando el destinatario sea un sujeto privado, mediante un certificado expedido por este o, a falta de este certificado, mediante una declaración del empresario acompañado de los documentos obrantes en poder del mismo que acrediten la realización de la prestación; en su caso, estos certificados serán comunicados directamente al órgano de contratación por la autoridad competente.
Mitjà de solvència:
Mostres, descripcions i fotografies dels productes subministrats
Descripció:
2. Como Prueba Precualificativa, a todos los participantes se solicitará una demostración práctica de su Servicio, con medios propios, a efectos de verificar la madurez de su solución. Consistirá en simular el Servicio de un bus, con dos clientes, un operador de CCB, y la demostración de la correcta recogida de datos generados por del Servicio. La demostración permitirá acelerar el paso del tiempo, de cara a agilizar la duración de la prueba, permitiendo hacer incrementos de 20 en 20 segundos pulsando una tecla.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
3. Indicación del personal técnico o de las unidades técnicas, integradas en la empresa, participantes en el contrato, especialmente aquellos encargados del control de calidad. Incorporando los responsables de la ejecución del contrato así como de los técnicos encargados directamente de la misma.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
4. Descripción de las instalaciones técnicas, de las medidas empleadas por el empresario para garantizar la calidad y de los medios de estudio e investigación de la empresa.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
5. Declaración indicando la maquinaria, material y equipo técnico del que se dispondrá para la ejecución de los trabajos o prestaciones, a la que se adjuntará la documentación acreditativa pertinente cuando le sea requerido por los servicios dependientes del órgano de contratación.
Mitjà de solvència:
Indicació de la part del contracte que es pretén subcontractar
Descripció:
6. CARTES DE COMPROMÍS
Les empreses oferents presentaran una relació de cartes de compromís, signades pel responsable de l'empresa, el contingut del qual es detalla a continuació:
1. Compromís de que el sistema proposat compleix amb totes les especificacions funcionals i tècniques detallades en el present plec.
2. Compromís de comprensió i acceptació de les condicions generals i específiques detallades en la totalitat del present plec, obligant-se d'aquesta manera a donar compliment a tots aquells aspectes que s'especifiquen.
3. Compromís de renuncia a possibles ampliacions de pressupost no atribuïbles directament a canvis específics ordenats per TMB.
4. Compromís de que l'empresa licitadora compta amb els recursos humans i tècnics adequats i necessaris per a dur a terme la implantació i manteniment del sistema ofert.
5. Compromís de que el sistema proposat presentarà continuïtat al llarg del temps del servei aquí contractat.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya