Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

LICITACIÓ DEL CONTRACTE ADMINISTRATIU ESPECIAL PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE PUNT D'INFORMACIÓ TURÍSTICA DEL MUNICIPI A DESENVOLUPAR A L'EDIFICI DEL CAMÍ DE CANADERES, 3 DEL PARC DE PEDRA TOSCA (BAIXADOR DE CODELLA)

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Les Preses
Codi d'expedient:
190 - 01 04 008 11/2018
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Administratiu especial
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Constitueix la prestació principal objecte d'aquest contracte, el servei de punt d'informació turística del municipi a desenvolupar a l'edifici del camí de Canaderes, 3 (Baixador de Codella), de les Preses, a fi i efecte de vetllar per la dinamització turística i comercial del municipi. Una part preferent de l'edifici es destinarà a l'atenció al públic que demani informació turística del municipi i del seu entorn. El servei de punt d'informació turística es desenvoluparà sota la supervisió i seguint les instruccions de l'Ajuntament de les Preses. La resta de l'edifici la podrà destinar el concessionari, de forma privativa per a desenvolupar-hi activitats privades necessàriament vinculades a potenciar el municipi de les Preses i molt especialment la zona del Parc de Pedra Tosca, com a zona de turisme familiar i en general de lleure i oci, essent admissible que a l'edifici, a més, s'hi puguin realitzar també activitats vinculades a la restauració.
Pressupost de licitació:
600,00 € sense IVA 726,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Preses
Termini de presentació d'ofertes:
24/05/18 14:00 h
Observacions:
El cànon del contracte durant el primer any s'estima en un mínim anual de SIS-CENTS EUROS (600'-¤) més l'impost sobre el valor afegit (IVA) que correspongui, que els licitadors poden millorar a l'alça en les seves ofertes. Qualsevol oferta econòmica per sota el mínim fixat serà rebutjada i no es procedirà a valorar. El segon i sucessius anys del contracte, pel supòsit que es prorrogués, el cànon s'incrementarà en un 10% sobre el cànon fixat l'any anterior.
Valor estimat del contracte:
600,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre 2 - Documentació a valorar mitjançant judici de valor + Sobre 2 - Documentació a valorar mitjançant judici de valor) :
29/05/18 12:00
Cànon d'explotació:
600,00 €
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El termini esmentat podrà ser objecte de pròrroga, que haurà de ser expressa, per successius períodes d'un any i fins a un màxim de dos anys més. Les pròrrogues seran acordades discrecionalment per la Junta de Govern Local, a petició de l'adjudicatari, sempre que la petició es dugui a terme almenys 3 mesos abans de la data de venciment del contracte o pròrroga en curs. En tot cas, la durada total del contracte, incloses les seves pròrrogues, no podrà ser superior a 4 anys.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Projecte d'acitivitats
Ponderació: 10.00 - Criteri: Memòria de gestió projecte comercial i la seva viabilitat
Ponderació: 10.00 - Criteri: Qualitat professionals i/o empresarials del licitador
Ponderació: 30.00 - Criteri: Cànon anual més alt
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
63515000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya