Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SUBMINISTRAMENT I INSTAL·LACIÓ D'UNS SISTEMES DE CÀLCUL D'ALT RENDIMENT DE CÒMPUT (HPC) PER L'INSTITUT CATALÀ D'INVESTIGACIÓ QUÍMICA.

Òrgan de contractació:
Fundació Institut Català d'Investigació Química
Codi d'expedient:
Exp 03-18
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Fe d'errada en Plec Tècnic
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament i instal·lació d'uns sistemes de càlcul d'alt rendiment de còmput de l'ICIQ.
Pressupost de licitació:
200.000,00 € sense IVA 242.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
15 dies
Àmbit geogràfic:
Tarragona
Termini de presentació d'ofertes:
19/02/18 13:00 h
Observacions:
Finançament:
Lot 1: Projecte CTQ2017-88777-R "Abordando reactividad compleja desde la química computacional" del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad-Agencia Estatal de Investigación, cofinanciado con fondos FEDER.

Lot 2: Projecte CTQ2017-87792-R "Transferencia monoelectrónica y tratamientos estadísticos en catálisis homogénea computacional del Ministerio de Economía, Industria y Competitividad-Agencia Estatal de Investigación, cofinanciado con fondos FEDER.

Lot 3: Projecte 722614-ELCOREL ELECTROCHEMICAL CONVERSION OF RENEWABLE ELECTRICITY INTO FUELS AND CHEMICALS "This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under the Marie Sk¿odowska-Curie grant agreement No 722614" ELCOREL: MSCA-ITN-ETN i pel Projecte COVESTRO.

Valor estimat del contracte:
200.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
27/02/18 15:00 Sala E3 de l'ICIQ, Avda. Països catalans, 16 43007 Tarragona

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
3
DOGC:
Accés al DOGC - 02/02/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 55.00 - Criteri: Proposició económica
Ponderació: 45.00 - Criteri: Millores
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Cal presentar una declaració del representant de l¿empresa sobre el volum global de negoci, referit com a màxim als tres darrers exercicis disponibles en funció de la data de creació o d¿inici de les activitats de l¿empresari. Cal acreditar un volum de negocis, com a mínim per l¿import que s¿indica en l¿apartat I.1 del Quadre de característiques del contracte en funció de cada Lot.. Aquest import mínim ha estat calculat atenent als següent criteris, una vegada i mitja el valor estimat del contracte de cada Lot quan la seva durada no sigui superior a un any, i almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte si la seva durada és superior a un any.
Observacions:
Lot 1: 75.000 ¤ anuals, Lot 2: 45.000 ¤ anuals i Lot 3: 180.000 ¤ anuals.
Mitjà de solvència:
Patrimoni nét
Descripció:
Com a acreditació documental les empreses hauran de presentar els darrers tres exercicis que tinguin els comptes anuals definitius (Balanç, compte pèrdues i guanys, memòria) presentats en el Registre Mercantil o en el Registre oficial que correspongui.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
L'acreditació documental d'una relació dels principals subministraments realitzats en els darrers cinc anys que inclogui import, dates i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Els subministraments efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visat per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant el certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

L'import anual que l'empresari haurà d'acreditar com executat durant l'any de major execució durant l'esmentat període, en subministraments d'igual o similar naturalesa que aquells que constitueixen l'objecte del contracte serà l'import que s'indica en l'apartat I.2 del Quadre de característiques del contracte. Aquest import mínim ha estat calculat atenent als següent criteri per tal de que l'import anual acumulat l'any de més execució sigui igual o superior al 70 % del valor estimat del contracte de cada Lot, o de la seva anualitat mitjana si aquesta és inferior al valor estimat del contracte.

Observacions:
Lot 1: 35.000 ¤ anuals, Lot 2: 21.000 ¤ anuals i Lot 3: 84.000 ¤ anuals.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya