Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAS 7481/2017 Serveis de redacció del projecte bàsic i executiu, i assistència tècnica en la direcció d'obra per a la construcció d'una pista poliesportiva coberta i grades, situada a la zona esportiva municipal de Can Jofresa

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Unitat de contractació:
Servei de Contractació d'Obres
Codi d'expedient:
ECAS 7481/2017
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació d'enllaços
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis de: redacció de l'estudi previ, d'un projecte bàsic i d'execució, topogràfic de la parcel·la i afectacions, l'estudi geotècnic, l'estudi de seguretat i salut, la documentació tècnica ambiental, de seguretat i salut pública, la documentació necessària en matèria d'incendis, la certificació energètica del projecte i l'assistència tècnica en la direcció d'obra per la construcció d'una pista poliesportiva coberta i grades situada a la zona esportiva Municipal de Can Jofresa.
Pressupost de licitació:
58.677,69 € sense IVA 71.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
22/02/18 18:00 h
Observacions:
- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.
- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Vortal), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.
- De conformitat amb el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica (BOP de 23 de febrer de 2015), s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar als licitadors i/o candidats com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses. La presentació de proposicions es farà únicament a través del portal www.vortalgov.es. La forma d'accés públic al perfil de contractant de l'Ajuntament és a través de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/terrassa i de la plataforma de contractació pública electrònica www.vortalgov.es, aprovada mitjançant resolució del tinent d'alcalde de l'Àrea d'Hisenda i Serveis Generals núm. 6871/2014, de 25 de juliol (BOP de 29 d'agost de 2014).
- És important que els licitadors verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits de programari per a la presentació de proposicions a través de la plataforma VORTALgov: JAVA, sistema operatiu, navegador, etc.
Us informem que per signar electrònicament les proposicions, els licitadors heu de tenir l'aplicació JAVA actualitzada.
Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina del fabricant http://java.com/es/download/installed.jsp.
Igualment, és necessari que els licitadors verifiqueu el vostre sistema operatiu, així com altres configuracions dels equips. Es pot realitzar aquesta comprovació polsant sobre l'enllaç:
https://next.vortal.biz/PRODPT1BusinessLine/Common/SystemRequirementsValidatorCommon/Index
o sobre l'opció "Validació del sistema" disponible en el peu de pàgina d'accés a la plataforma.
Si teniu dubtes en relació amb la versió de JAVA a utilitzar i/o sobre la configuració dels equips podeu contactar amb el Servei d'Atenció al Client de VORTAL a través del correu info@vortal.es o a través del 902 02 02 90 de dilluns a divendres de 09:00 h a 19:00 h.
Valor estimat del contracte:
58.677,69 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica) :
23/02/18 10:00 Plataforma VORTAL

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 07/02/18
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71221000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte superior al doble del valor del pressupost del contracte. Igualment, es podrà acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels altres mitjans previstos a l'article 75 del TRLCSP.
Observacions:
Igualment, es podrà acreditar la solvència econòmica i financera per qualsevol dels altres mitjans previstos a l'article 75 del TRLCSP.
La inscripció en el Registre Electrònic de Licitadors (RELI) o en el Registro Oficial de Licitadores y Empresas Clasificadas del Estado (ROLECE) acreditarà, a tenor d'allò en ell reflectit i excepte prova en contrari, les condicions d'aptitud de l'empresari quant a la seva solvència econòmica i financera.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Certificats de bona execució, d'haver realitzat com a mínim 2 projectes de pavellons esportius, per un import igual o superior al previst per a l'execució de les obres (1.100.000,00¤), en els darrers 5 anys.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya