Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

servei de l'elaboració de l'inventari i posat en comú de dades de la vulnerabilitat de l'espai català transfronterer

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2017/8322
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Aprovar la modificació dels plecs de clàusules administatives i aprovar un nou termini de presentació de proposicions de 15 (quinze) dies naturals a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al perfil del contractant.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és l'assistència tècnica per a l'elaboració de l'inventari i tractament de les dades existents a l'Espai Català Transfronterer (ECT), d'anàlisi de la vulnerabilitat al canvi climàtic dels municipis de l'ECT a partir d'aquestes dades, la definició i càlcul d'indicadors de vulnerabilitat i la identificació dels sectors o activitats vulnerables, per als quals és necessària una millora del coneixement i elaboració de cartografia temàtica sobre els impactes climàtics i la vulnerabilitat del territori a aquests impactes d'acord amb els plecs de prescripcions tècniques.


Pressupost de licitació:
67.000,00 € sense IVA 81.070,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
14/02/18 14:00 h
Observacions:
El projecte està cofinançat al 65 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona transfronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda se centra en el desenvolupament d'activitats econòmiques, socials i ambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Codis CPV: 90711300-7 Anàlisi d'indicadors medioambientals que no siguin per a la construcció.
90710100-6 Sistemes d'informació mediambiental
Valor estimat del contracte:
67.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
No hi ha pròrroga

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 15/01/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 70.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 30.00 - Criteri: memòria
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
90711300
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior al valor estimat del contracte (67.000,00 ¤).
Mínim d'acreditació:
67.000,00 €
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte quan la seva duració sigui inferior a un (100.500,00 ¤).
Mínim d'acreditació:
100.500,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals serveis realitzats en els últims cinc anys per l¿empresa o pels directius o treballadors de l'empresa assignats al programa que es licita, i s'haurà d¿incloure el seu import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. Els serveis efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per autoritat competent. L¿import de l¿any de major execució haurà de ser almenys el 70% del valor estimat del contracte (46.900,00 ¤)
Mínim d'acreditació:
46.900,00 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
b) S'ha d'acreditar que els tècnics adscrits al contracte compten amb una experiència professional mínima de 3 anys, amb un mínim de 3 treballs realitzats en els darrers 5 anys sobre qüestions relacionades amb el canvi climàtic i/o els seus impactes, i en concret:
-1 enginyer superior, llicenciat o graduat, amb un mínim de 3 anys d'experiència professional en actiu, que hagi participat en, al menys, 3 treballs referents a l'impacte climàtic.
-1 enginyer tècnic o diplomat, amb titulació vinculada amb la matèria, amb un mínim de 3 anys d'experiència professional en actiu relacionada amb la matèria.
-1 tècnic de SIG, amb un mínim de 3 anys d'experiència professional en sistemes d'informació geogràfica. El tècnic de SIG pot ser una de les dues persones anteriors.

Per tal d'acreditar els treballs realitzats en els darrers 5 anys s'acreditarà mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest. En el certificat caldrà relacionar qui va ser el destinatari, els treballs afins a l'objecte del contracte, la durada i sota la direcció/coordinació/lideratge assignat a aquest contracte.

A manca d'aquest document, es presentarà una declaració responsable de l'empresari, segons annex 5.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya