Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Redacció del Projecte bàsic i d'execució, certificació d'eficiència energètica de l'edifici, projecte d'activitats ambientals i posterior direcció d'obra de la "rehabilitació i adequació de l'edifici 12 del recinte de l'Escola Industrial com a centre de recerca"

Òrgan de contractació:
Diputació de Barcelona
Unitat de contractació:
Secció publicitat i relacions amb els licitadors
Codi d'expedient:
2017/0012464
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Afegim DEUC
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del Projecte bàsic i d'execució, certificació d'eficiència energètica de l'edifici, prokecte d'activitats ambientals i posterior direcció d'obra de la "rehabilitació i adequació de l'edifici 12 del recinte de l'Escola Industrial com a centre de recerca"
Pressupost de licitació:
1.317.875,00 € sense IVA 1.594.628,75 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
11/01/18 - 19/02/18
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
19/02/18 14:00 h
Observacions:
Obtenció de documentació i informació: Servei de Contractació, c/Londres, 55, 5a planta 08036 Barcelona tel: 93.402.25.64. L'obertura del sobre 2 és pública. Es pot consultar l'hora exacta en el tauler d'Anuncis de la Diputació de Barcelona https://seuelectronica.diba.cat/tauleranuncis/default.asp?idCategoria=2


El pressupost inclou l'import que es pagarà en concepte d'indemnitzacions als participants seleccionats en la fase 1, que presentin una proposta d'intervenció en la fase 2 i que no resultin adjudicataris, que rebran una indemnització de 3.000 ¤, IVA exclòs. També inclou el pressupost del contracte de Serveis, fixat en la quantitat d' 1.305.875 ¤, IVA exclòs.

Procediment: Restringit amb concurs de projectes amb intervenció de jurat, amb més d'un criteri de valoració i posterior procediment negociat amb el guanyador del concurs.
Els/les 5 candidats/es seleccionats/des per participar en la 2ª Fase del Concurs, només poden formar part d'un equip i només poden lliurar una proposta d'intervenció.
Valor estimat del contracte:
1.317.875,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (obertura documentació (acte no públic)) :
21/02/18 11:45 Carrer Londres, núm. 55 planta baixa. Barcelona 08036

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 10/01/18
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Capacitat de disseny i qualitat arquitectònica de l'autor del Projecte.
Ponderació: 40.00 - Criteri: Experiència de l'autor del Projecte en redacció de projectes executius amb ús similar als de l'objecte del concurs.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Experiència de l'autor del Projecte en rehabilitació d'edificis entre les obres declarades en el cirteri 1.
Ponderació: 10.00 - Criteri: Experiència de l'autor del Projecte en elaboració de projectes energèticament eficients entre les obres declarades en el criteri 1.
Ponderació: 20.00 - Criteri: Idoneïtat dels professionals proposats per integrar la resta de l'equip multidisciplinar.
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya