Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

TREBALLS DE REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU, L'ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT, LA CERTIFICACIÓ D'EFICIÈNCIA ENERGETICA DEL PROJECTE, LA DOCUMENTACIÓ TECNICA EN MATERIA D'INCENDIS, EL PROJECTE DE CONDICIONAMENT ACÚSTIC, LES VISUALITZACIONS DE L'ACTUACIÓ I L'ESTUDI DEL MOBILIARI DEL PROJECTE D'AMPLIACIÓ I REFORMA DE LA BIBLIOTECA JOSEP PLA UBICADA AL PARC POMPEU FABRA, S/N DE LES ROQUETES

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Codi d'expedient:
42/2017
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut i coordinació de seguretat i salut en fase de projecte, la certificació d'eficiència energètica del projecte, la documentació tècnica necessària en matèria d'incendis, el projecte de control del soroll i les vibracions de les instal¿lacions i el condicionament acústic interior, les visualitzacions de l'actuació i l'estudi del mobiliari corresponent al projecte d'ampliació i reforma de la biblioteca Josep Pla ubicada al Parc Pompeu Fabra, s/n de les Roquetes.
Pressupost de licitació:
30.631,79 € sense IVA 37.064,46 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Sant Pere de Ribes
Termini de presentació d'ofertes:
03/02/18 23:59 h
Valor estimat del contracte:
33.694,97 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura sobres A i C) :
07/02/18 12:30 Sala Alcaldia Edifici Can Puig, c. Major 110 de Sant Pere de Ribes-08810

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Organització i composició de l¿equip
Ponderació: 20.00 - Criteri: Proposta metodològica i organitzativa pel desenvolupament dels treballs
Ponderació: 50.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: Reducció del termini de lliurament dels treballs
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71220000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
Justificant de l¿existència d¿una assegurança d¿indemnització de riscos professionals.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Declaració sobre el volum global de negocis i, en el seu cas, sobre el volum de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a l'objecte del contracte d'activitats corresponent a l'objecte del contracte, referit com a màxima als tres últims exercicis disponibles en funció de la data creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura de que es disposi de les referències d'aquest volum de negoci.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència tècnica o professional serà la relació dels principals serveis o treballs realitzats per l`autor del projecte en els últims 10 anys que inclogui objecte, import, dates i el destinatari públic o privat d'aquests.

Mínim: Serà requisit necessari que en aquesta relació hi consti la redacció com autor de com a mínim un projecte bàsic i executiu d'una biblioteca de com a mínim 500m2 de superfície de característiques similars al del contracte objecte de la present licitació en algun dels 10 exercicis esmentats.

- Quan els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats dels sector públic, cal aportar certificats expedits o visats per l'òrgan competent.
- Quant els treballs o serveis s'hagin realitzat en entitats del sector privat, mitjançant un certificat expedit per l'empresa destinatària d'aquests treballs o serveis.

En cas de necessitar substituir algun dels membres de l'equip proposat inicialment, s'haurà de comunicar i demanar autorització a l'Ajuntament.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya