Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Guia d'accions d'adaptació al canvi climàtic: definició i desenvolupament d'accions concretes d'adaptació al canvi climàtic a incorporar als Plans d'Acció Local per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC) de l'Espai Català Transfronterer

Òrgan de contractació:
Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de lesComarques de Girona (CILMA)
Codi d'expedient:
2017/120/T030300
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
En el marc del projecte "ECTAdapt: Contribuir a l'adaptació de l'espai català transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic" (Codi EFA011/15 ECTAdapt), en concret en el marc de l'acció 5.2, l'objecte del contracte és l'assistència tècnica per a desenvolupar una guia d'accions d'adaptació al canvi climàtic:
- Definir una guia d'accions concretes d'adaptació al canvi climàtic (checklist) contextualitzades a l'àmbit de l'ECT, que puguin desenvolupar les administracions locals en el marc de les seves competències. Aquestes accions s'han de definir per temàtiques i sectors vulnerables al canvi climàtic.
Segons la COMO els sectors vulnerables al canvi climàtic són: Edificis, Transport, Energia, Aigua, Residus, Planificació urbanística, Agricultura i sector forestal, Medi ambient i biodiversitat, Salut, Protecció civil i casos d'emergència, Turisme, [Altres: Litoral i sistemes costaners], [Altres: Activitats econòmiques i indústria] .
- Descriure i desenvolupar aquestes accions concretes d'adaptació al canvi climàtic en fitxes model, que permetin a cada administració local ajustar-les a la seva realitat.
Segons el model de la COMO, la informació mínima d'aquestes fitxes és: impacte climàtic i risc tractat, estratègia, sector, títol, camp d'acció, objectiu, descripció, cobeneficis, contribució a la mitigació, relació amb altres plans, grau d'execució, cost d'inversió i cost d'operació, prioritat, responsable, període d'execució, resultats, parts interessades i indicadors de seguiment
Pressupost de licitació:
24.407,47 € sense IVA 29.533,03 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Girona
Termini de presentació d'ofertes:
31/01/18 14:00 h
Valor estimat del contracte:
24.407,47 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
01/02/18 10:00 Girona
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
L'empresa adjudicatària lliurarà la primera versió de la documentació mínima a entregar en el termini de 9 mesos a partir de la data de signatura del contracte. La durada màxima del contracte és de 12 mesos a partir de la data de signatura del contracte. Tanmateix, l'empresa adjudicatària haurà de lliurar els treballs intermitjos a la fi de cada fase, per tal que puguin ser revisats pels socis del projecte ECTADAPT i, si és el cas, aquests puguin demanar esmenes en els treballs, que l'empresa adjudicatària haurà de corregir fins a l'aprovació definitiva de l'entitat contractant. Els lliuraments es podran prorrogar a sol¿licitud de l'empresa adjudicatària per motius justificats que no puguin ser atribuïts a aquesta. La pròrroga serà resolta, de forma motivada, a criteri del responsable del contracte del CILMA.

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
98390000
Garantia provisional:
No
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
- Relació dels principals serveis efectuats durant els tres últims anys; aquests serveis han d¿indicar l¿import, les dates i el destinatari públic o privat. Els serveis efectuats s¿acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o, quan el destinatari sigui un comprador privat, mitjançant un certificat expedit per aquest.
Període:
3 anys
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
- Indicació del personal tècnic o unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, dels quals es disposa per a l'execució del contracte i que s'adscriuran a aquest. Per a cada persona de l'equip es detallarà la seva funció, experiència acreditada amb cv i titulacions acadèmiques. D'acord amb les característiques del servei s'estima que els requeriments mínims necessaris per a l'execució del mateix són els següents:
- Pluridisciplinarietat de l'equip amb, almenys, 2 titulats en disciplines relacionades amb la temàtica del canvi climàtic: biologia, medi ambient, geografia, enginyeria agrícola o titulacions afins amb una experiència professional mínima de 3 anys.
- Coneixement i experiència en treballs similars de l'equip en relació amb:
- El marc conceptual: almenys un estudi sobre els sectors i les temàtiques relacionades amb el canvi climàtic i l'adaptació.
- El marc territorial: almenys un estudi en l'Espai Català Transfronterer (ECT).
Període:
3 anys

Plecs

 

Documentació

 
Plec_tecnic_CILMA_ECTADAPT_GUIA_ACCIONS_PAESC_TRANSFRONTERER_fr_signat.pdf
PDF
Plec_administratiu_CILMA_ECTADAPT_GUIA_ACCIONS_PAESC_TRANSFRONTERER_fr_signat.pdf
PDF
Condicions d'execució:
En el marc del projecte "ECTAdapt: Contribuir a l'adaptació de l'espai català transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic" la documentació tècnica es podrà presentar indistintament en català o en francès, d'acord amb el programa POCTEFA.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya