Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Contractació del servei d'auxiliars de conversa en angles - programa "ENGLISH ORAL EXPRESSION" - pels cursos 2017-2018 i 2018-2019 als centres educatius de primària del municipi de Salou.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Salou
Codi d'expedient:
2171/2017
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Consisteix en la prestació del servei d'auxiliars de conversa en angles - programa " ENGLISH ORAL EXPRESSION" - pels cursos 2017-2018 i 2018-2019, en dies i horari lectiu, als següents centres educatius de primària del municipi de Salou: Escola Vora Mar, Escola Santa Maria del Mar, Escola Salou, Escola Europa i Escola Elisabeth.
Pressupost de licitació:
7.843,00 € sense IVA 7.843,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Salou
Termini de presentació d'ofertes:
12/09/17 14:00 h
Observacions:
Pressupost de licitació (IVA exempt): 7.843 ¤, corresponent als dos anys de vigència del contracte. L'indicat import té la condició de límit màxim de despesa que pot contraure l'Ajuntament durant l'execució del contracte, sense que allò signifiqui l'obligació d'esgotar en la seva totalitat l'indicat pressupost, no podent per tant el contractista en aquest supòsit reclamar cap classe d'indemnització, i sense perjudici de tramitar la corresponent modificació del contracte.
Preu unitari de licitació: 23,00 ¤ l'hora de servei.
Valor estimat del contracte:
17.254,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura sobres núm. 2 (Documentació a valorar d'acord amb criterisque impliquin judicis de valor). ) :
15/09/17 09:00 Casa Consistorial (primera planta). Passeig de 30 d'octubre, 4.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
S'aprovara per acord escrit i per períodes màxims d'un curs escolar cada pròrroga, fins a un màxim de 2 cursos escolars, de tal forma que la durada màxima del contracte, incloses les possibles pròrrogues, no podrà perllongar-se més enllà del 31 de maig. de 2021.

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 60.00 - Criteri: Preu unitari més baix
Ponderació: 40.00 - Criteri: Projecte de treball
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80100000
Codi CPA:
85.20.12
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Requisit d'admissió: Acreditar un volum anual de negocis per import igual o superior a una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte en el compte de pèrdues i guanys de qualsevol de les anualitats
indicades.
Mínim d'acreditació:
5.882,25 €
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Certificació, nota simple o informació anàleg expedida pel Registre Mercantil u oficial que correspongui i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i es trobin dipositades; si l'últim exercici és trobés pendent de dipòsit, han de presentar-se acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Expressió:
euros
Període:
Tres últims anys (2014, 2015 i 2016).
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Requisit d'admissió: Acreditar com a realitzat durant l'any de major execució del període citat un import anual igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana del contracte, sense IVA, en serveis d'igual o similar naturalesa dels que constitueixen l'objecte del contracte.
Mínim d'acreditació:
2.745,05 €
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Els serveis o treballs efectuats s'han d'avalar mitjançant certificats de bona execució expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, si manca aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari; si s'escau, aquests certificats han de ser comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Expressió:
euros
Període:
Últims cinc anys.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Requisit d'admissió: Acreditar la condició de professor natiu en llengua anglesa i/o la possessió del títol de llicenciat o graduat en filologia anglesa i una experiència mínima en l'àmbit educatiu i social relacionat amb l'objecte del contracte.
Observacions:
Mitjans d'acreditació: Títols acadèmics oficials de la condició de professor i/o de llicenciatura o grau universitari quant a la formació. La experiència s'acreditarà mitjançant certificats expedits per l'entitat, pública o privada, contractant dels serveis.
Període:
Divuit mesos dins els últims cinc anys.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya