Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

COMUNICAT EN RELACIÓ AMB EL FUNCIONAMENT TÈCNIC DE LA PLATAFORMA ATÈS L'AIXECAMENT DE LA SUSPENSIÓ DELS PROCEDIMENTS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA https://bit.ly/2zuGR4A COMUNICAT SOBRE LA PUBLICACIÓ A LA PLATAFORMA DELS CONTRACTES TRAMITATS D'EMERGÈNCIA https://bit.ly/2S0fuWv ACTUALITZACIÓ DEL COMUNICAT SOBRE ELS ACTES D'OBERTURA DE SOBRES VIRTUALS O TELEMÀTICS (29 D'ABRIL DE 2020) https://bit.ly/2VTEmjS

 

Execució de les obres del projecte executiu "Actuacions Prevenció Incendis Forestals -Anualitat 2015- Projecte Boscos Vallès 2012-2017".

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal del Vallès Occidental
Codi d'expedient:
NEG-52/2016
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Esmena de la clàusula 9.3.2.3 del plec de clàusules administratives particulars i ampliació del termini de presentació d'ofertes.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte de la contractació és l'execució de les obres detallades al projecte executiu reformat "Actuacions Prevenció Incendis Forestals ¿Anualitat 2015- Projecte Boscos Vallès 2012-2017", segons les característiques tècniques que es defineixen al citat projecte, redactat per l'enginyer tècnic forestal, Sr. Pau Sampériz Borràs.
D'acord amb el que preveu la Disposició Addicional 5a del Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel que s'aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic, es reserva la participació en el procediment de licitació del present contracte als Centres Especials de Treball (CET) degudament qualificats com a tals i inscrits al Registre de Centres Especials de Treball de Catalunya (o registres equivalents de l'administració), en consonància amb l'establert a la Directiva europea 2014/24/EU, del Parlament Europeu i del Consell de data 26 de febrer de 2016.
Pressupost de licitació:
337.923,83 € sense IVA 408.887,83 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Vallès Occidental
Termini de presentació d'ofertes:
16/05/17 14:00 h
Observacions:
El President accidental del Consell Comarcal del Vallès Occidental, pel Decret número 112/2017, de data 5 de maig de 2017, ha aprovat una rectificació del plec de clàusules administratives particulars. En concret, la seva clàusula 9.3.2.3, apartat B, del plec de clàusules administratives particulars.


La correcció de l'errada de clàusula 9.3.2.3, apartat B, relativa a la solvència tècnica o professional ha de ser en el següent sentit:


On diu:

- Declaració responsable signada pel Legal representant del CET pel qual s'obligarà a adscriure com a mínim, al total del personal per a l'execució material de les obres, un 50% de persones amb especial dificultat que, a causa de l'índole o la gravetat de les seves deficiències, no puguin exercir una activitat professional en condicions normals.

Ha de dir:

- Declaració responsable signada pel Legal representant del CET pel qual s'obligarà a adscriure com a mínim, al total del personal per a l'execució material de les obres, un 5% de persones amb especial dificultat que, a causa de l'índole o la gravetat de les seves deficiències, no puguin exercir una activitat professional en condicions normals.


Es fa pública l' aprovació de la rectificació del plec de clàusules administratives particulars i, conseqüentment, es concedeix a les persones interessades en licitar un nou termini de set dies naturals per presentar les seves ofertes, a comptar des del següent a aquell en què els publiqui l'anunci de rectificació d'errors materials al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Aquest anunci es publicarà al BOPB el dia 9 de maig de 2017.
Valor estimat del contracte:
337.923,83 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El termini d'execució de les obres -de sis mesos- podrà ser interromput en compliment d'aquelles parades obligatòries que es puguin dictar per part de la Generalitat de Catalunya en l'àmbit de la prevenció d'incendis. Conseqüentment, un cop finalitzat el termini de les parades obligatòries, el contractista podrà reiniciar els treballs amb la consegüent reanudació del termini d'execució del contracte. En el cas de que fos necessària una o vàries pròrrogues del termini d'execució del contracte, aquesta haurà de ser adoptada per mutu acord de les parts, previ a la finalització del termini estimat d'execució de les obres, tal i com estableix el Text refós de la Llei de contractes del Sector Públic, aprovat mitjançant el Decret Legislatiu 3/2011 de 14 de novembre.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 11/04/17
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233200
Garantia provisional:
No

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya