Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Neteja dels despatxos de l'ATM

Òrgan de contractació:
Consorci de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM)
Codi d'expedient:
C-13/2016
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de neteja d'edificis i serveis d'administració de béns arrels
Procediment d'adjudicació:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Neteja dels despatxos de l'ATM
Pressupost de licitació:
59.900,00 € sense IVA 72.479,00 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/09/16 - 31/12/17
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
15/07/16 14:00 h
Observacions:
El procediment es tramita d'acord amb les mesures de gestió eficient en la tramitació de l'art. 8 del Decret Llei 3/2016, de 31 de maig, de mesures urgents en matèria de contractació.
1) Arrel de l'entrada en vigor el dia 16/6/2006 del RD 817/2009, de 8 de maig, pel qual es desenvolupa parcialment la Llei 30/2007, i d'acord amb el que estableix el plec de clàusules administratives particulars, el licitador ha de presentar 3 sobres independents: SOBRE A: Documentació general, SOBRE B: Proposta tècnica i SOBRE C: Proposta econòmica. 2) Atès que la tramitació del present procediment obert es durà a terme aplicant les mesures de gestió eficient descrit a l'art. 8 del Decret Llei 3/2016, de 31 de maig, l'acte d'obertura dels sobres A (documentació general) i sobres B (proposta tècnica) es durà a terme en una fase prèvia interna. 3) L'acte públic d'obertura de propostes econòmiques (SOBRE C), fase pública, tindrà lloc a les 12.30h del dia 22 de juliol de 2017.
Valor estimat del contracte:
59.900,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Obertura ofertes econòmiques (SOBRE C)) :
22/07/16 12:30 a la seu de l'ATM, al C/Muntaner, 315-321 (08021)

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
Nombre de lots:
2
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 51.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 32.00 - Criteri: Proposta tècnica
Ponderació: 17.00 - Criteri: Millores addicionals a l'execució del contracte
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Compra pública d'innovació:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Lot I: Acreditar un volum anual de negocis global de l'empresa dels darrers 3 anys per un import mínim de 92.000,00 ¤. L'acreditació es farà mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
92.000,00 €
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Lot II: Acreditar un volum anual de negocis global de l'empresa dels darrers 3 anys per un import mínim de 26.000,00 ¤. L'acreditació es farà mitjançant els seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en l'esmentat registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en el que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mínim d'acreditació:
26.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Lot I: Relació dels principals serveis realitzats en els darrers 5 anys que inclourà l'import, les dates i els beneficiaris, públics o privats, dels serveis. Els serveis o treballs esmentats han d'estar relacionats amb la temàtica a què fa referència el Plec de prescripcions tècniques. L'import anual que l'empresari haurà d'acreditar com executat durant l'any de major execució dels últims 5 anys, en treballs d'igual o similar naturalesa que els de l'objecte del contracte, és de 46.000,00 euros. Els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari és una entitat del sector públic, o quan el destinatari és un subjecte privat, mitjançant un certificat expedient per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Lot II: Relació dels principals serveis realitzats en els darrers 5 anys que inclourà l'import, les dates i els beneficiaris, públics o privats, dels serveis. Els serveis o treballs esmentats han d'estar relacionats amb la temàtica a què fa referència el Plec de prescripcions tècniques. L'import anual que l'empresari haurà d'acreditar com executat durant l'any de major execució dels últims 5 anys, en treballs d'igual o similar naturalesa que els de l'objecte del contracte, és de 13.000,00 euros. Els serveis o treballs efectuats s'han d'acreditar mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari és una entitat del sector públic, o quan el destinatari és un subjecte privat, mitjançant un certificat expedient per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya