Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

ECAO 13619/2022 - Obres definides al Projecte d'obres de pacificació del trànsit per la millora de la seguretat viària, amb criteris de contractació pública ecològica, i reservat a centres especials de treball dins del marc de la iniciativa "NextGenerationEU"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Terrassa
Codi d'expedient:
ECAO 13619/2022
Tipus de tramitació:
Urgent
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Publicació pressupost del projecte en format tcq
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
ECAO 13619/2022 - Obres definides al Projecte d'obres de pacificació del trànsit per la millora de la seguretat viària, amb criteris de contractació pública ecològica, i reservat a centres especials de treball dins del marc de la iniciativa "NextGenerationEU"

De conformitat amb el que estableix la disposició addicional 4a de la LCSP, la participació en el procediment d'adjudicació d'aquest contracte es reserva en la seva totalitat a Centres Especials de Treball (CET), quan almenys el 70 per 100 de la plantilla afectada siguin persones amb discapacitat amb especials dificultats d'inclusió: persones amb un grau de discapacitat superior al 65 % i aquelles amb discapacitat intel·lectual, mental o paràlisis cerebral amb un reconeixement de grau igual o superior al 33 %.
Pressupost de licitació:
330.727,66 € sense IVA 400.180,47 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos
Àmbit geogràfic:
Terrassa
Termini de presentació d'ofertes:
01/12/22 14:00 h
Observacions:
- Aquesta actuació està cofinançada pels Fons Europeus, dins el marc de la iniciativa "Next GenerationEU". Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

- Termini d'execució del contracte: setze (16) setmanes a comptar des de la data de la signatura de l'Acta de comprovació del replanteig. Es preveu que els treballs comencin el 16 de gener de 2023 i finalitzin el 7 de maig de 2023, permetent donar compliment a la planificació general prevista a la ciutat durant el 2023.

- En aquest procediment no es valora cap criteri que depengui d'un judici de valor.

- Els documents penjats en el perfil (Plataforma de Contractació i Pixelware), en format manipulable (excel, word, tcq, etc), estan sota la responsabilitat de l'usuari.

- De conformitat amb les disposicions addicionals 15, 16 i 17 de LCSP i el que estableix l'Ordenança municipal per al govern i administració electrònica, s'estableix l'obligatorietat de l'ús de mitjans electrònics, informàtics o telemàtics per desenvolupar totes les fases del procediment de contractació, inclusives les que correspongui realitzar a les empreses licitadores i/o candidates com la presentació de les ofertes. Les proposicions que no es presentin per mitjans electrònics, en la forma que determina aquest plec, seran excloses.

La presentació de proposicions es farà únicament a través de la plataforma electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, d'accés gratuït: https://portalcontractacio.terrassa.cat

És important que les empreses licitadores verifiquin amb antelació suficient, abans de la signatura i enviament de les proposicions, els requisits tècnics del portal per a la presentació de proposicions a través de la plataforma PIXELWARE: navegadors compatibles amb la licitació electrònica, recomanacions vinculades a l'ordinador i accés mitjançant certificat electrònic https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-requisitos-minimos/

Es pot verificar i actualitzar gratuïtament la versió de JAVA accedint a la pàgina http://www.java.com/es/. En cas de dubtes consultar la següent pàgina amb continguts multimèdia (vídeos i tutorials) https://pixelware.com/servicios-soporte-licitadores-configuracion-equipo/ o bé utilitzar el suport telefònic posat a disposició per PIXELWARE de dilluns a divendres de 08:00 a 18:00 h, excepte festius nacionals, a través del telèfon 91 803 66 27.

Per accedir a la licitació electrònicament, cal descarregar prèviament l'aplicació de presentació d'ofertes, que quedarà instal·lada mitjançant icona d'accés directe al vostre ordinador. https://portalcontractacio.terrassa.cat/html/descarga-app-sobres

El registre d'Empreses, és opcional però recomanable, ja que permet la comunicació directe amb les empreses donades d'alta, que rebran informació de totes les licitacions publicades al portal. https://portalcontractacio.terrassa.cat/persona
Valor estimat del contracte:
330.727,66 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura electrònica, no presencial) :
02/12/22 14:00 per la plataforma Pixelware
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 75.00 - Criteri: Proposta econòmica per a l'execució del contracte
Ponderació: 15.00 - Criteri: Proposta quant als criteris de contractació pública ecològica: Senyalització horitzontal sostenible
Ponderació: 10.00 - Criteri: Proposta quant als criteris de contractació pública ecològica: Maquinària de construcció amb menor contaminació acústica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233140
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Un volum de negoci anual en l'àmbit d'activitats corresponents a l'objecte del contracte, referit al millor exercici dins dels tres (3) darrers anys, per un import de com a mínim una vegada el valor estimat del contracte (330.727,66 ¤).
Observacions:
Igualment, es podrà disposar de qualsevol dels altres mitjans de solvència econòmica i financera previstos a l'article 87 de la LCSP, tenint en compte aquest mateix import.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver executat com a mínim dues (2) obres de característiques similars relatives a senyalització horitzontal i/o vertical, realitzades en el curs dels últims cinc (5) anys, per un import igual o superior al valor estimat d'aquest contracte.
Observacions:
Les obres s'acreditaran mitjançant certificats de bona execució.
Classificació empresarial:
No requerida. Tanmateix, s'entendrà que les empreses que tinguin la següent classificació, disposaran de la solvència tècnica i econòmica necessària per executar el contracte: Grup G - Subgrup 5 - Categoria 2
Centres especials d'ocupació:

Plecs

 

Documentació

 
Informe necessitat contractar.pdf
PDF
Resolucio aprov PCAP.pdf
PDF
Composicio de la Mesa.pdf
PDF
Models annexos.doc
DOC
Pressupost_projecte_cost_0.TCQ
TCQ
Anunci inici licitacio.pdf
PDF
Condicions d'execució:
En relació amb la creació d'ocupació: L'obligació de contractar, com a mínim, una (1) persona provinent de l'atur.
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya