Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Contracte de Concessió de Serveis de subministrament de carburant del Port de Mataró

Òrgan de contractació:
Consorci Port de Mataró
Codi d'expedient:
CPM2022CS002
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Concessió de serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
L¿organ de contractació amplia el termini de presentació d¿ofertes fins el dia 14 de Desembre de 2022, donat que el termini mínim pel contracte de Concessió de Serveis és de 26 dies, però que reduïm en cinc dies per acceptació de les ofertes per mitjans electrònics.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Té per objecte establir les condicions generals que han de regir la concessió administrativa per a l'ocupació i utilització o aprofitament d'una instal·lació del Port de Mataró per a la prestació del servei de subministrament de carburant a embarcacions i la gestió de residus d'aigües hidrocarburades i aigües grises. El servei es podrà complementar amb altres productes com la venda de lubricants, gel, refrescos i/o petit material fungible.
Pressupost de licitació:
200.220,92 € sense IVA 200.220,92 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
5 anys
Àmbit geogràfic:
Espanya
Termini de presentació d'ofertes:
14/12/22 14:00 h
Observacions:
Per a la prestació del servei el Consorci Port Mataró posa a disposició l'espai i les instal·lacions necessàries i que formen part integrant de la concessió.
Valor estimat del contracte:
1.001.104,60 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre amb criteris avaluables objectivament) :
19/12/22 10:00 Oficines del Consorci Port de Mataro
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: Oferta del cànon d'activitat
Ponderació: 30.00 - Criteri: Sistema de determinació del preu de venda
Ponderació: 20.00 - Criteri: Millores Ambientals
Ponderació: 16.00 - Criteri: Millores de Qualitat del Producte
Ponderació: 14.00 - Criteri: Millores de Serveis
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
09000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negoci de l¿empresa, i en el seu cas, sobre el volum anual de negoci en l¿àmbit de l¿activitat corresponent a l¿objecte del contracte, referit al millor exercici dels 3 últims exercicis disponibles en funció de la data de constitució o de la data d¿inici d¿activitats de l¿empresa (en ambdós casos IVA exclòs). La xifra de negoci d¿algun dels exercicis ressenyats ha de ser com a mínim de 200.000¤ del valor estimat del contracte.
Observacions:
L¿acreditació d¿aquest mitjà i, en especial, d¿aquest import s¿ha de fer mitjançant els comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l¿empresa està inscrita en aquest registre, i en cas contrari, pels dipositats al registre oficial en el qual estigui inscrit. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil han d¿acreditar el volum anual de negoci mitjançant els seus llibres d¿inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
En aplicació de l'article 87.1.b) LCSP, mitjançant justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil extracontractual que garanteixi els danys materials, corporals i conseqüencials derivats de l'activitat que constitueix l'objecte de la prestació del contracte un capital assegurat d'1.000.000 ¤, com a mínim, atès que d'acord amb l'objecte del contracte existeix la possibilitat de danys a terceres persones i als seus béns.
Observacions:
Les característiques i forma d'acreditació de l'assegurança, venen definits a l'annex 5 del plec.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
S¿acreditarà d¿acord amb l¿article 90.1.a) de la LCSP mitjançant la relació dels principals serveis realitzats durant els darrers tres anys o als anys disponibles en funció de la data de creació o d¿inici de les activitats de l¿empresa que inclogui: import, dates i destinatari, públic o privat. Els serveis o treballs esmentats han d¿estar relacionats amb la temàtica a què fa referència el Plec de Prescripcions Tècniques. Mitjançant la relació dels principals serveis, cal acreditar com executat durant l¿any de major execució dels últims tres anys, en treballs d¿igual o similar naturalesa que els de l¿objecte del contracte, un import mínim de 200.000,00 euros, IVA exclòs. Entre aquests serveis cal que hi constin com a mínim:
Subministrament de carburant
Observacions:
L¿acreditació de l¿import mínim executat i del mínim de serveis realitzats s¿haurà de dur a terme aportant certificats expedits o visats per l¿òrgan competent quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; o quan el destinatari sigui un subjecte privat, s¿ha d¿acreditar mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari.
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D'acord amb l'article 89 de la LCSP, es proposa requerir als licitadors la següent solvència tècnica: habilitació empresarial:
Empresa enregistrada a industria per al transport i distribució de carburant.
Observacions:
És una obligació Obligació essencial

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya