Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

CONTRACTE ADMINISTRATIU DE SERVEIS D'IMPARTICIÓ DE DETERMINATS MÒDULS FORMATIUS EN EL MARC DEL PROJECTE D'ESCOLA DE NOVES OPORTUNITATS (2022-2023) DEL SERVEI DE FORMACIÓ I OCUPACIÓ DEL CENTRE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I SERVEIS A LES EMPRESES CAN CALDERON DE L'AJUNTAMENT DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
SFO/ASG/Contractació/2022/85 - 45/2022/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de docència de la Formació General Bàsica, Formació Professional Bàsica, Formació en Competències Transversals, Formació en Competències Digitals i Formació d'Acollida per a persones nouvingudes en el Marc de l'Escola de noves oportunitats (2022-2023) del servei de Formació i Ocupació del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l'Ajuntament de Viladecans, amb mesures de contractació pública sostenibles:
-LOT 1: Servei de docència per a la impartició del mòdul 1 de formació en l'àmbit de la comunicació (120 hores), mòdul 2 de competència matemàtica (120 hores), mòdul 3 de competència món físic i tecnologia (60 hores) i mòdul 4 de competència social i ciutadana (60 hores), corresponent a la formació general bàsica per a la preparació del grup de joves a les proves GESO i PACFGM en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.
-LOT 2: Servei de docència per a la impartició de mòduls formatius de diferents àmbits professionals (720 hores), corresponent a la formació professional bàsica del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.
-LOT 3: Servei de docència per a la impartició de formació en Educació Emocional (80 hores), corresponent a formació en competències transversals del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.
-LOT 4: Servei de docència per a la impartició de mòduls formatius en tecnologies de la informació i comunicació (80 hores), corresponent a formació en competències digitals del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.
-LOT 5: Servei de docència per a la impartició del mòdul A Llengües (90 hores), mòdul B Laboral (15 hores) i mòdul C Social (15 hores), corresponent a la formació d'acollida per a persones nouvingudes en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.
Pressupost de licitació:
59.840,00 € sense IVA 59.840,00 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
12/12/22 14:00 h
Observacions:
-D'acord amb l'informe núm. 12/2019 de 3 d'octubre, emès per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya no és obligatòria la inscripció dels licitadors en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) per la participació en els procediments oberts simplificats abreujats.
-Garantia definitiva:No procedeix la constitució de garantia definitiva, de conformitat amb l'establert a l'article 159.6 f) de la LCSP.

Valor estimat del contracte:
59.840,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
Nombre de lots:
5
Oferta integradora:
No
Nombre màxim de lots al que un mateix licitador pot presentar oferta:
5
Nombre màxim de lots que es pot adjudicar a un mateix licitador:
5
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Millor preu ofertat pel licitador
Ponderació: 20.00 - Criteri: Proposta mediambiental aplicada a l'execució del contracte
Ponderació: 40.00 - Criteri: Proposta relativa a la cobertura de baixes del personal
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
De conformitat amb el previst a la part general del present plec i en l'article 159.6 b) de la LCSP els licitadors estan exempts d'haver d'acreditar la solvència econòmica, financera i tècnica o professional. No obstant, hauran de comptar amb la solvència exigida com a mínima en el plec de clàusules administratives particulars, malgrat estiguin exempts d'haver-la d'acreditar.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri mínim de solvència econòmica i financera del present contracte que han de complir els licitadors és comptar amb un volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
89.760,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
El criteri mínim de solvència tècnica que els licitadors hauran de complir és disposar de personal i equip tècnic adequat i suficient per a prestar els serveis., i s'haurà de comprometre a cobrir les baixes de personal adscrit al servei en un termini inferior a 48 hores que s¿exigeixen com a mínim al plec tècnic (o menor que hagi ofert el licitador). En concret, el licitador s'ha de comprometre a adscriure, com a mínim, el personal següent a l¿execució del servei en cas de resultar adjudicatari del contracte:

Els licitadors podran destinar el nombre d'educadors que considerin adient per impartir els mòduls formatius i cobrir el nombre d'hores previstes per cadascun d¿ells. Tot l'equip formador haurà de disposar de les capacitats, dels coneixements i de l'experiència idònia en relació amb els mòduls corresponents i amb l'atenció educativa a les persones participants d¿aquestes accions. La titulació i experiència docent que hauran de complir varia en funció del lot:
Descripció:
LOT 1. Servei de docència per a la impartició del mòdul 1 de formació en l'àmbit de la comunicació (120 hores), mòdul 2 de competència matemàtica (120 hores), mòdul 3 de competència món físic i tecnologia (60 hores) i mòdul 4 de competència social i ciutadana (60 hores), corresponent a la formació general bàsica per a la preparació del grup de joves a les proves GESO i PACFGM en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.

Titulació requerida: El personal formador hauran de comptar amb la titulació universitària competent relacionada amb l'objecte del contracte (llicenciatura, Diplomatura, Grau, Enginyeria, arquitectura o qualsevol altra equivalent que habiliti per a fer les funcions assignades al personal formador del lot 1).

Experiència docent acreditada

- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada d¿un mínim de 200 hores en la impartició dels mòduls objecte de la contractació.
- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada en programes de formació de joves.

Descripció:
LOT 2. Servei de docència per a la impartició de mòduls formatius de diferents àmbits professionals (720 hores), corresponent a la formació professional bàsica del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.

Titulació requerida: El personal formador hauran de comptar amb almenys una de les titulacions següents (o qualsevol altra equivalent que habiliti per a fer les funcions assignades al personal formador del lot 2):

- Titulació universitària (Llicenciatura, Diplomatura, Grau, Enginyeria, arquitectura) relacionada amb l'objecte del contracte.
- Cicle Formatiu de Grau Superior de les famílies professionals objecte del contracte.
- Certificat de Professionalitat de les famílies professionals objecte del contracte.

Experiència docent acreditada

- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada d'un mínim de 200 hores en la impartició dels mòduls objecte de la contractació.
- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada en programes de formació de joves.

Important: Les accions formatives contingudes en aquest Lot s'hauran de desenvolupar per diferents professionals. És per això que l'empresa licitadora haurà d'aportar diferents professionals especialitzats en els diversos mòduls a impartir, el perfil professional haurà de ser degudament acreditat.

Descripció:
LOT 3. Servei de docència per a la impartició de formació en Educació Emocional (80 hores), corresponent a formació en competències transversal del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.

Titulació requerida: El personal formador hauran de comptar amb almenys una de les titulacions següents (o qualsevol altra equivalent que habiliti per a fer les funcions assignades al personal formador del lot 3):

- Llicenciatura o títol universitari de grau en l'àmbit de les ciències socials, psicología, pedagogía, psicopedagogía , educación social, treball social, o titulacions de tercer cicle/màsters relacionats amb l'àmbit objecte de la contractació.

Experiència docent acreditada

- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada d'un mínim de 200 hores en la impartició dels mòduls objecte de la contractació.
- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada en programes de formació de joves.
Descripció:
LOT 4. Servei de docència per a la impartició de mòduls formatius en tecnologies de la informació i comunicació (80 hores), corresponent a formació en competències digitals del grup de joves en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.

Titulació requerida: El personal formador hauran de comptar amb almenys una de les titulacions següents (o qualsevol altra equivalent que habiliti per a fer les funcions assignades al personal formador del lot 4):

- Llicenciatura, Diplomatura, Grau, Enginyeria o Arquitectura relacionada amb l'objecte del contracte.
- Cicle Formatiu de Grau Superior o Certificat de Professionalitat de nivell 3 relacionats amb l'objecte del contracte.

Experiència docent acreditada: El personal formador haurà d'acreditar:

- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada d'un mínim de 200 hores en la impartició dels mòduls objecte de la contractació.
- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada en programes de formació de joves.
Descripció:
LOT 5. Servei de docència per a la impartició del mòdul A Llengües (90 hores), mòdul B Laboral (15 hores) i mòdul C Social (15 hores), corresponent a la formació d'acollida per a persones nouvingudes en el marc de l'Escola de Noves Oportunitats.

Titulació requerida: El personal formador haurà de comptar amb la titulació universitària competent relacionada amb l'objecte del contracte (Llicenciatura, Diplomatura, Grau, Enginyeria, Arquitectura o qualsevol altra equivalent que habiliti per a fer les funcions assignades al personal formador del lot 5).

Experiència docent acreditada

- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada d'un mínim de 200 hores en la impartició dels mòduls objecte de la contractació.
- El personal formador haurà de tenir experiència docent acreditada en programes de formació de joves.

Acreditar formació en llengua estrangera: El personal formador haurà d'acreditar formació en llengua estrangera en anglès i/o francès (que es correspongui amb un nivell B1), per a l'atenció a les persones nouvingudes.

Versió completa

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya