Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Expedient 117/2014 - 222 - Expedient 117/2014 ¿ 222CONTRACTE ADMINISTRATIU DEL SERVEI D'ATENCIÓ DOMICILIÀRIA DELS SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALTA RIBAGORÇAPROCEDIMENT OBERT, AMB TRÀMITACIÓ ORDINÀRIA

Òrgan de contractació:
Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Codi d'expedient:
Expedient 117/2014 - 222
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment de licitació:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
A efectes d'aquest contracte els possibles SAD s'han agrupat en les següents dues funcions i/o modalitats :
Atenció a la persona
Suport domèstic, neteja i ordre de la llar

Alhora cal fer constar que dites prestacions s'ha de dur a terme bé en el context del compliment de les determinacions establertes a la Llei 39/2006 , de 14 de desembre, de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència (SAD dependència) o be en el context general d'una modalitat de prestació derivada de la cartera de Serveis Socials (SAD social).

Al Plec de prescripcions tècniques, que constitueixen part de les condicions del contracte, es recull una detallada regulació tant de la definició del servei com les condicions de prestació i les pautes de desenvolupament dels mateixos.
El contracte definit té la qualificació de contracte administratiu de serveis, d'acord amb allò que estableix l'article 10 del Text Refós de la Llei de contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre. La seva qualificació es troba en la categoria 25 Serveis socials i de salut (nomenclatura CPV 85300000-2 Serveis d'Assistència Social i Serveis connexos de l'Annex II del Reial decret legislatiu 3/2011 de 14/11/2011.

DURADA: El termini màxim d'execució es fixa en 4 anys, amb reconeixement exprés en aquestes bases de la possibilitat de dues possibles pròrrogues.

Malgrat l'anterior, serà rescindible, sense indemnització al finalitzar els primers dos anys i, des d'aleshores, a la finalització de cadascun dels semestres restants.
Pressupost de licitació:
126.610,00 € sense IVA 0,00 € IVA inclòs (0,00%)
Àmbit geogràfic:
Alta Ribagorça
Termini de presentació d'ofertes:
26/05/15 15:00 h
Observacions:
Tal com estableix l'article 88 del Reial Decret legislatiu 3/2011 de 14/11/2011, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de contractes del sector públic el valor estimat dels contractes està determinat per l'import total, sense incloure l'impost sobre el valor afegit, pagador segons les estimacions de l'òrgan de contractació.


Com ha estat informat, el pressupost anual del servei s'estima en un total de 9.000 hores, amb un valor/hora, segons modalitat entre 13 Euros (referit a l'atenció a la llar i xecs) i 14,50 Euros
Ara be, cal especificar que el servei es retribueix a partir de les hores efectivament prestades. Els càlculs de la taula anterior, en tant que parteixen de l'estudi de la tendència al llarg dels tres darrers anys, són aproximats i orientadors. Malgrat, el servei es prestarà a risc i ventura de l'adjudicatari i, en ningun cas cabrà cap compensació pel concepte de variació quant a les hores realitzades.


Malgrat, sent que per a la determinació de certs aspectes formals del procés de contractació, és necessari partir d'un valor estimat del contracte que no servirà per a la determinació de preus garantits però si que informarà aspectes com la determinació del procediment de contractació o l'òrgan competent.

Valor estimat del contracte:
126.610,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques :
29/05/15 10:00 SALA DE SESSIONS DEL CONSELL COMARCAL
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
DURADA: El termini màxim d'execució es fixa en 4 anys, amb reconeixement exprés en aquestes bases de la possibilitat de dues possibles pròrrogues. Malgrat l'anterior, serà rescindible, sense indemnització al finalitzar els primers dos anys i, des d'aleshores, a la finalització de cadascun dels semestres restants.

Dades de l'anunci

 
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
BOP:
Accés al BOP - 04/05/15
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: ELS CRITERIS ES TROBEN A LA CLÀUSULA 10 DEL PLEC DE CLÀUSULES ECONOMICOADMINISTRATIVES
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85300000
Garantia provisional:
3.738,30 €
Solvència econòmica i financera
Descripció:
CAL CONSULTAR EL PLEC DE CLÀUSULES ECONOMICOADMINISTRATIVES
Solvència tècnica i professional
Descripció:
CAL CONSULTAR EL PLEC DE CLÀUSULES ECONOMICOADMINISTRATIVES

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya