Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

EXECUCIÓ DE LES OBRES CONTINGUDES AL PROJECTE DE L'OBRA CIVIL PER A LA INSTAL·LACIÓ D'EQUIPS DE RADAR PER AL CONTROL DE VELOCITAT DE VEHICLES, FINANÇAT PER LA UNIÓ EUROPEA, NEXT GENERATION EU.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2022/64 - 5/2022/COBR
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'amplia el termini de presentació d'ofertes per tal de garantir la concurrència en aquesta licitació i evitar que quedi deserta atès que a data d'avui no consta, en l'eina de licitació electrònica, cap empresa en tràmit de presentació d'oferta.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Execució de les obres contingudes al Projecte de l'obra civil per a la instal·lació d'equips de radar per al control de velocitat de vehicles, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral, i amb mesures de contractació pública sostenibles finançat per la Unió Europea, Next Generation EU .
Pressupost de licitació:
81.747,98 € sense IVA 98.915,05 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
28/10/22 14:00 h
Observacions:
-Aquest projecte es finança parcialment amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ("PRTR") i serà aplicable al mateix totes les obligacions i requisits que imposa la normativa aplicable als contractes finançats a càrrec de fons procedents del PRTR que s'inclouen en el PCAP als efectes procedents. En concret, 73.573,18 ¤ del pressupost base de licitació d'aquest contracte provenen de la subvenció "Programa de ayudas a municipios para la implantación de zonas de bajas emisiones y la transformación digital y sostenible del transporte urbano" concedida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.
-D'acord amb l'informe núm. 12/2019 de 3 d'octubre, emès per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya no és obligatòria la inscripció dels licitadors en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) per la participació en els procediments oberts simplificats abreujats.
-Garantia Definitiva: No procedeix la constitució de garantia definitiva, de conformitat amb l'establert a l'article 159.6 f) de la LCSP.Valor estimat del contracte:
98.097,57 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Ampliació termini de garantia
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millora relativa al compromís de contractació de persones amb dificultats d'inserció al mercat laboral
Ponderació: 10.00 - Criteri: Equip de comunicació d'interferències
Ponderació: 10.00 - Criteri: Mobilitat sostenible
Ponderació: 10.00 - Criteri: Utilització de formigons amb àrids reciclats
Ponderació: 5.00 - Criteri: Aportació de l¿As Built a la documentació final d¿obra
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45223400
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
De conformitat amb el previst a la part general del PCAP i en l'article 159.6 b) de la LCSP els licitadors estan exempts d'haver d'acreditar la solvència econòmica, financera i tècnica o professional. No obstant, hauran de comptar amb la solvència exigida com a mínima en el plec de clàusules administratives particulars, malgrat estiguin exempts d'haver-la d'acreditar.
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri mínim de solvència econòmica i financera del present contracte que han de complir els licitadors és comptar amb un volum anual de negocis que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte (o valor anual mig del contracte) igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
147.146,38 €
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Atès l'import del valor estimat del contracte, no és obligatòria la classificació del contractista. No obstant això, la no exigència de classificació no obsta a que si el licitador en disposa, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional per les classificacions següents, d'acord amb el que estableix l'article 86 de la LCSP:
GRUP : G (Vials i pistes).
SUBGRUP: 6 (Obres vials sense qualificació específica).
CATEGORIA actual: 1 (anualitat inferior o igual a 150.000 ¤ VEC sense IVA).
CATEGORIA RD 1098/2001: b (anualitat mitjana superior o igual a 60.000 ¤ i inferior a 120.000 ¤ VEC sense IVA).
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació d'obres similars. Haver realitzat obres o treballs de característiques similars als de l'objecte del contracte (això és, execució d'obra civil en vials consolidats de trama urbana) en els darrers CINC (5) ANYS.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
66.979,74 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Disposar de personal i equip tècnic adequat i suficient per a l'execució de les obres. En concret, els integrants i adscrits a l'equip com a cap d'obra i encarregat per a l'execució de les obres han de comptar amb la titulació i experiència mínima següent:
-Càrrec :Cap d'obra amb experiència acreditada execució obra civil/ Dedicació mínima: Segons necessitats/ Titulació:ETOP o ECCP, Arquitecte, Arquitecte Tècnic o titulació acadèmica i professional habilitant/ Experiència mínima en l'exercici del càrrec: 5 anys
-Càrrec :Encarregat amb experiència acreditada en execució i seguiment obra civil/ Dedicació mínima: 100 % /Titulació: No s'exigeix titulació acadèmica i professional concreta./ Experiència mínima en l'exercici del càrrec:10 anys

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya