Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Subministrament mitjançant arrendament, sense opció de compra, d'un vehicle nou turisme amb kit de detinguts adaptat per a la Policia Local de Roses

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Roses
Codi d'expedient:
2022/006568
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Lloguer
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del contracte el subministrament mitjançant arrendament, sense opció de compra, d'un vehicle nou, acondicionat per al trasllat de detinguts, logotipat amb equipament policial complert i retolació complerta, de conformitat amb les normes bàsiques de la retolació dels vehicles de les Policies Locals de Catalunya, segons les característiques i l'equipament establerts al Plec de Prescripcions Tècniques (PPT).
Pressupost de licitació:
65.328,00 € sense IVA 79.046,88 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Roses
Termini de presentació d'ofertes:
07/11/22 23:59 h
Observacions:
Si el termini de presentació de les proposicions acabés en dissabte, diumenge o festiu, aquest quedarà prorrogat automàticament fins al dilluns o dia no festiu següent.
Valor estimat del contracte:
65.328,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 90.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 5.00 - Criteri: Preu ofertat per Km no realitzat
Ponderació: 5.00 - Criteri: Preu ofertat per Km realitzat en excés
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34114200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditar un volum global de negocis per import mínim de 25.000,00 ¤ en el compte de pèrdues i guanys en qualsevol dels tres últims exercicis comptables aprovats i dipositats en el Registre Mercantil o oficial que correspongui.
Mínim d'acreditació:
25.000,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació:
Certificació, nota simple o informació anàloga expedida pel Registre i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i que les mateixes es troben en ell dipositades. Si l'últim exercici es trobés pendent de dipòsit, s'hauran de presentar acompanyades de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent per a això i de la seva presentació en el Registre. Els empresaris individuals no inscrits han de presentar el seu llibre d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.

D'acord amb el que estableix l'article 86.1. paràgraf tercer, quan per una raó vàlida el licitador no estigui en condicions de presentar l'acreditació de la seva solvència econòmica pel mitjà requerit en aquest plec, haurà de justificar davant l'òrgan de contractació, quan li sigui requerit, la causa de la seva no disposició i en el cas d'acceptar l'òrgan de contractació la justificació esgrimida, autoritzarà al licitador a acreditar la seva solvència econòmica i financera per mitjà d'un informe favorable d'una entitat financera que garanteixi la solvència de l'empresa, com mínim, per l'import del valor estimat del contracte.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Acreditar que l'import anual acumulat de l'any de major execució, dins dels últims 3 anys, sigui igual o superior a 20.000,00 ¤ en l'execució de subministraments similars.
Mínim d'acreditació:
20.000,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació:
Relació dels subministraments realitzats similars als de l'objecte del contracte en el curs dels últims tres anys, en la qual s'indiqui l'import la data i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Per als més importants s'aportaran certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents que tingui en el seu poder que acreditin la realització de la prestació.

Si el licitador és una empresa de nova creació (s'entén de nova creació les que tinguin una antiguitat de menys de 5 anys) podrà acreditar la seva solvència tècnica per tots dos mitjançant següents:
1) Declaració de la plantilla mitjana anual de l'empresa, durant els últims tres anys o des de la data de creació de l'empresa.
2) Declaració indicant la maquinària, material i equip tècnic del que es disposarà per a l'execució de les prestacions del servei.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya