Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEIS D'ACTUALITZACIO DEL SIG CORPORATIU, MIGRACIÓ DE L'ARQUITECTURA SIG EN SaaS I IMPLEMENTACIÓ D'UN PORTAL DE MOBILITAT AIXÍ COM EL SEU MANTENIMENT, FINANÇAT PARCIALMENT PER LA UNIÓ EUROPEA, NEXTGENERATION EU

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
ASG/Contractació/2022/54 ¿ 29/2022/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'actualització del SIG corporatiu, de migració de l'arquitectura SIG en SaaS i implementació d'un portal de mobilitat de l'Ajuntament de Viladecans, amb mesures de contractació pública sostenible, finançat parcialment per la Unió Europea, NextGeneration EU. A més, es contracta el servei de hosting de la infraestructura en SaaS per quatre anys.

Aquest projecte es finançarà parcialment a càrrec de la subvenció "Programa de ayudas a municipios para la implantación de zonas de bajas emisiones y la transformación digital y sostenible del transporte urbano" del projecte titulat "Digitalització del Transport" Componente 1 Inversión 1 (C1.I1 - Plan de choque de movilidad sostenible, segura y conectada en entornos urbanos y metropolitanos) del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) NextGeneration EU, sol·licitada per l'Ajuntament de Viladecans al Ministeri de Transport i Mobilitat i Agenda Urbana en data 30 de setembre de 2021 i atorgada definitivament el dia 23 de maig de 2022, trobant-se pendent d'acceptació definitiva i d'ingrés efectiu del crèdit.

Per tant, el present contracte es finançarà parcialment amb fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ("PRTR") i serà aplicable al mateix totes les obligacions i requisits que imposa la normativa aplicable als contractes finançats a càrrec de fons procedents del PRTR que s'inclouen en aquest plec als efectes procedents. En concret, 65.700,00¤ (IVA inclòs) del pressupost base de licitació d'aquest contracte provenen de la subvenció "Programa de ayudas a municipios para la implantación de zonas de bajas emisiones y la transformación digital y sostenible del transporte urbano" concedida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.
Pressupost de licitació:
169.000,00 € sense IVA 204.490,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
02/09/22 14:00 h
Observacions:
Garantia definitiva: 5% de l'import de l'adjudicació del contracte (exclòs l'IVA).

Valor estimat del contracte:
202.800,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
13/09/22 09:30 Obertura telemàtica
Obertura de pliques (Sobre C) :
03/10/22 10:45 Obertura telemàtica
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Millor preu ofert pel licitador en relació al servei d'actualització i migració de l'arquitectura, així com de la implementació del portal de mobilitat
Ponderació: 15.00 - Criteri: Millor preu ofert pel licitador en relació al servei de manteniment anual. servei saas. Pagament per us 2023,2024,2025 i 2026
Ponderació: 6.00 - Criteri: Compromís per reduir l'impacte sobre el medi ambient en al prestació del servei objecte del contracte
Ponderació: 5.00 - Criteri: Reducció del termini de posada en marxa del portal de mobilitat i de l'arquitectura gis en saas
Ponderació: 19.00 - Criteri: Pla de posada en marxa del projecte i arquitectura GIS al Cloud
Ponderació: 10.00 - Criteri: Metodologia pel desenvolupament del servei
Ponderació: 10.00 - Criteri: Identificació de riscos i accions de mitigació
Ponderació: 10.00 - Criteri: Metodologia de gestió i execució dels Serveis de acompanyament i suport per impulsar la implantació i execució del Portal de mobilitat
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72230000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri per a l'acreditació de la solvència econòmica i financera serà el volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte corresponent a la primera anualitat igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
174.600,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de treballs similars. Haver realitzat serveis de característiques similars als de l'objecte del contracte (això és, serveis per a la implantació d'una plataforma GIS per administracions públiques) en els darrers TRES (3) ANYS.

El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
141.960,00 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip mínim. Disposar de personal i equip tècnic adequat i suficient per a l'execució dels serveis. En concret, el licitador s'ha de comprometre a adscriure, com a mínim, el personal següent a l'execució del servei en cas de resultar adjudicatari del contracte:
-Cap Projecte
Titulació universitària superior en Informàtica, Geografia, Medi Ambient i altres estudis superiors relacionats.
Acreditar experiència mínima de 5 anys en Direcció de projectes d'implantació de sistemes informàtics per ajuntaments.
Serà l'interlocutor vàlid del contractista, responsable de planificar el contracte, el control de les tasques, les hores realitzades, les incidències i la seva resolució.
Participarà activament a les reunions de seguiment, on presentarà els informes de seguiment.
Formació certificada ESRI.
-Analista
Titulació universitària superior en Informàtica, industrial, de Telecomunicacions o qualsevol altra titulació equivalent.
Acreditar experiència mínima de 5 anys en implantació de sistemes informàtics per ajuntaments.
Coneixements funcionals o d'alt nivell dels aplicatius i entorns que utilitza l'Ajuntament, com gestor d'expedients, servidors de mapes i visors de mapes, tecnologia ArcGIS.
Formació certificada ESRI.
-2 Tècnics experts en desenvolupament
Titulació Universitària en Enginyeria informàtica o Cicle Superior en desenvolupament informàtic o qualsevol altra titulació equivalent habilitant per a desenvolupar les funcions indicades per aquest perfil.
Acreditar experiència mínima de 2 anys en desenvolupament segur, basat en entorns DevOps i seguretat.
Formació certificada com Administrador CKA Kubernetes
El licitador, en cas de resultar adjudicatari del contracte, no podrà substituir a cap dels membres de l'equip mínim ofert, sense la prèvia conformitat de l'Ajuntament de Viladecans. Això inclou qualsevol substitució sigui per vacances, malaltia, formació, etc.

En aquest cas, per a poder acceptar la substitució del tècnic proposat, el licitador haurà d'acreditar que la persona substituta compta amb l'experiència i titulació requerida a la licitació pel seu perfil professional.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya