Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

SERVEI DE PLANIFICACIÓ, ORGANITZACIÓ I REALITZACIÓ DEL "FÒRUM D'OCUPACIÓ VILADECANS".

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
SFIO/ASG/Contractació/2022/58-34/2022/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de planificació, organització, coordinació i execució de l'acte "FÒRUM D'OCUPACIÓ VILADECANS", amb mesures de contractació pública sostenibles, on la intermediació en clau de competències serà l'eix central junt amb la cooperació entre els diferents agents implicats (administració, empreses, organitzacions i ciutadans-ciutadanes).
Es tracta d'un esdeveniment de foment de la captació de talent i la competitivitat empresarial a través de la connexió i interacció entre les persones en procés de recerca de feina i les empreses.
Pressupost de licitació:
28.512,00 € sense IVA 34.499,52 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
9 mesos
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
14/10/22 14:00 h
Observacions:
-D'acord amb l'informe núm. 12/2019 de 3 d'octubre, emès per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya no és obligatòria la inscripció dels licitadors en el Registre Electrònic d'Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI) o en el Registre oficial de Licitadors i Empreses Classificades del Sector Públic (ROLECSP) per la participació en els procediments oberts simplificats abreujats.
-Garantia definitiva: No procedeix la constitució de garantia definitiva, de conformitat amb l'establert a l'article 159.6 f) de la LCSP.Valor estimat del contracte:
28.512,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 45.00 - Criteri: Millor preu ofertat pel licitador
Ponderació: 20.00 - Criteri: Proposta de realització d¿activitats relacionades amb els demandants d'ocupació i/o les empreses.
Ponderació: 20.00 - Criteri: Propostes presentades pels licitadors en relació a l'assessorament en marqueting a les empreses
Ponderació: 15.00 - Criteri: Millores tècniques digitals presentades per al desenvolupament de l'esdeveniment
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79952000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
De conformitat amb el previst a la part general del present plec i en l'article 159.6 b) de la LCSP els licitadors estan exempts d'haver d'acreditar la solvència econòmica, financera i tècnica o professional. No obstant, hauran de comptar amb la solvència exigida com a mínima en el plec de clàusules administratives particulars, malgrat estiguin exempts d'haver-la d'acreditar.

Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El criteri mínim de solvència econòmica i financera del present contracte que han de complir els licitadors és comptar amb un volum anual de negocis que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor estimat del contracte igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
42.768,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Haver realitzat serveis de característiques iguals o similars a les de l'objecte del contracte (això és, serveis relatius a l'organització i execució d'esdeveniments amb empreses relacionats amb la captació del talent i la promoció de l'ocupació) en els últims tres (3) anys.
El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor estimat del contracte igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
19.958,40 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip mínim. Disposar de personal i equip professional suficient per a l'execució dels serveis objecte del contracte. En concret, el licitador s'ha de comprometre a adscriure, com a mínim, el personal següent a l'execució del servei en cas de resultar adjudicatari del contracte:

- Un coordinador de l'execució del servei: Ha d'haver participat de forma directe en l'organització, planificació i execució de com a mínim 1 esdeveniment amb empreses, relacionat amb la captació de talent i la promoció de l'ocupació. Tanmateix, haurà d'haver participat com a mínim en 1 dossier/portafoli de disseny de marca d'esdeveniments ocupacionals.

- La resta de l'equip dedicat a realitzar les tasques de planificació, organització, coordinació i execució de l'objecte del contracte ha d'haver participat de forma directe en l'organització, planificació i execució de com a mínim 1 esdeveniment amb empreses, relacionat amb la captació de talent i la promoció de l'ocupació. Tanmateix, hauran d'haver participat com a mínim en 1 dossier/portafoli de disseny de marca d'esdeveniments ocupacionals. Els licitadors podran destinar el nombre de professionals que considerin adient per cobrir les necessitats del servei i per a tots ells hauran d'acreditar els requisits i coneixements esmentats.

En els casos de substitució per vacances, malaltia, formació, etc, les persones substitutes hauran de disposar d'aquest mateix perfil professional.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya