Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Concurs de projectes amb intervenció de Jurat per a la selecció de la proposta arquitectònica que serveixi de base per adjudicar al guanyador els serveis de redacció de l'avantprojecte, projecte bàsic i executiu, estudi de seguretat i salut i direcció d'obra de les obres de rehabilitació integral del Castell Nou de Llinars del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Llinars del Vallès
Codi d'expedient:
682/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Concurs de projectes
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Concurs de projectes amb intervenció de Jurat al guanyador/a del qual se li adjudicaran per procediment restringit subjecte a regulació harmonitzada els serveis de redacció de l'avantprojecte, projecte bàsic i executiu, estudi de seguretat i salut i direcció d'obra de les obres de rehabilitació integral del Castell Nou de Llinars del Vallès, d'acord amb les prescripcions tècniques que consten als plecs i documentació adjuntada a l'anunci de licitació.
La primera serà la fase de selecció del número de participants (mínim de 3 i màxim de 8, en funció de la puntuació obtinguda), que valoraran els serveis dependents de l'òrgan de contractació d'acord amb els criteris de selecció previstos en els plecs en la clàusula corresponent, sempre que sigui possible. Format el grup de candidats seleccionats, seran invitats a presentar propostes a la segona fase, d'acord amb les indicacions establertes en el plec administratiu.
La fase d'adjudicació del concurs (fase 2). Els candidats seleccionats en la Fase 1 presentaran les seves propostes en la forma legalment establerta a les bases a través de l'eina digital habilitada. Els serveis dependents guardaran anonimat de la identitat dels candidats seleccionats i faran arribar la documentació anònima (únicament identificada amb un lema) presentada per tal que el Jurat la valori i puntuí d'acord amb els criteris de valoració determinats a la clàusula corresponent del plec de clàusules. Un cop es disposi de la valoració del jurat dels criteris que depenen d'un judici de valor, es procedirà a valorar la documentació avaluable mitjançant la mera aplicació de fórmules i a proclamar al guanyador/a del concurs de projectes (un cop fet públic la identitat dels candidats), al qual li serà adjudicat el corresponent contracte de serveis que es descriu en el plec de clàusules.
Pressupost de licitació:
356.170,00 € sense IVA 430.965,70 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
4 anys
Àmbit geogràfic:
Llinars del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
19/09/22 23:59 h
Observacions:
Es concedeixen 60 dies naturals de presentació de sol.licituds de participació per seleccionar els candidats ateses les dates en què ens trobem.
Les preguntes formulades a través de la plataforma electrònica de contractació seran respostes en la major brevetat possible (opció habilitada fins a finals d'agost)
Data d'enviament de l'anunci al DOUE: 20 de juliol de 2022
La durada del contracte és estimativa, atès que els serveis per la presentació de la documentació estan distribuïts en mesos, però la part de la direcció d'obra s'allargarà fins la finalització de les mateixes, essent complicat delimitar una data exacte.
Valor estimat del contracte:
448.404,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 30.00 - Criteri: Criteris de selecció dels candidats. Relació de projectes aprovats i executats de rehabilitació d'edificis protegits, catalogats o de patrimoni arquitectònic per un import mínim de 1.750.000 euros en els úiltims deu anys.
Ponderació: 25.00 - Criteri: Relació de projectes aprovats i executats d'obra nova en edificis i o equipaments públics o privats d'import mínim 1.750.000 euros en els últims deu anys.
Ponderació: 25.00 - Criteri: Experiència en direcció d'obra, gestió i execució d'obres en projectes d'obres superior a 1.750.000 euros
Ponderació: 20.00 - Criteri: Currículum, trajectòria professional i premis
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71240000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Observacions:
Ve detallada al PCAP
Solvència tècnica i professional
Observacions:
Ve detallada al PCAP

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya