Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

«Subministrament d'un vehicle patrulla nou tipus 4x4 amb logotip i equipament policial per al servei de la Policia Local de Roses».

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Roses
Codi d'expedient:
2022/004444
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Modificacio del plec de prescripcions tecniques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del contracte el subministrament d'un vehicle nou tipus 4 x 4, logotipat amb equipament policial complert i retolació complerta, de conformitat amb les normes bàsiques de la retolació dels vehicles de les Policies Locals de Catalunya.
Pressupost de licitació:
42.088,35 € sense IVA 50.926,90 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Roses
Termini de presentació d'ofertes:
13/10/22 23:59 h
Observacions:
Si el termini de presentació de les proposicions acaba en dissabte, diumenge o festiu, aquest quedarà prorrogat automàticament fins el dilluns o dia no festiu següent.
Valor estimat del contracte:
42.088,35 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 70.00 - Criteri: Oferta económica
Ponderació: 20.00 - Criteri: Oferta de qualitat mediambiental: Vehicles menys contaminants CO
Ponderació: 10.00 - Criteri: Millores respecte al que es descriu al plec de prescripcions tècniques en referència a la seguretat , equipament i confort i manteniment del vehicle, addicionals sobre l'equimanent i accessoris relacionat amb la transformació del vehicle
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34114200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Els licitadors hauran d'acreditar disposar de la solvència econòmica de tenir un volum global de negocis per import mínim de 60.000 ¤ en el compte de pèrdues i guanys en qualsevol dels tres últims exercicis comptables aprovats i dipositats en el Registre Mercantil o oficial que
correspongui.
Mínim d'acreditació:
60.000,00 €
Observacions:
S' acreditarà amb els mitjans següents:
Certificació, nota simple o informació anàloga expedida pel Registre i que contingui els comptes anuals, sempre que estigui vençut el termini de presentació i que els mateixos es trobin en ell dipositats. Si l'últim exercici es trobés pendent de dipòsit, s'hauran de presentar acompanyats de la certificació de la seva aprovació per l'òrgan competent per a això i de la
seva presentació en el R gistre. Els empresaris individuals no inscrits han de presentar el seu llibre d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Els licitadors hauran d'acreditar que l'import anual acumulat de l'any de major execució, dins dels últims 3 anys, sigui igual o superior a 50.000 ¤ en l'execució de subministraments similars als de l'objecte del contracte.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €
Observacions:
S'acreditarà amb els mitjans següents:
Relació dels principals subministraments realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels últims tres anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat, dels mateixos. Per als més importants s'aportaran certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic. Quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyada dels documents que tingui en el seu poder que acreditin la realització de la prestació.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya