Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

 

Contracte de Serveis de redacciˇ d'avantprojecte, projecte bÓsic i executiu, direcciˇ facultativa (direcciˇ d'obra i direcciˇ d'execuciˇ d'obra), estudi de seguretat i salut, coordinaciˇ de seguretat i salut i documentaciˇ as built corresponents a la reforma i ampliaciˇ sala de cerim˛nies i urbanitzaciˇ complementÓria de la zona d'accessos exteriors, juntament amb la reforma i ampliaciˇ del vestÝbul i oficines del tanatori de Reus

Ďrgan de contractaciˇ:
Reus Serveis Municipals, S.A.
Unitat de contractaciˇ:
Reus Serveis Municipals - SERVEIS FUNERARIS DE REUS I BAIX CAMP
Codi d'expedient:
CO-2021-13-RSM-SFRBC
Tipus de tramitaciˇ:
OrdinÓria
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificaciˇ urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciŔncia i tecnologia. Serveis d'assaigs i anÓlisis tŔcnics
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
Projecte finanšat amb el Mecanisme de Recuperaciˇ i ResiliŔncia (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finanšat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra p˙blica d'innovaciˇ:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
redacciˇ d'avantprojecte, projecte bÓsic i executiu, direcciˇ facultativa (direcciˇ d'obra i direcciˇ d'execuciˇ d'obra), estudi de seguretat i salut, coordinaciˇ de seguretat i salut i documentaciˇ as built corresponents a la reforma i ampliaciˇ sala de cerim˛nies i urbanitzaciˇ complementÓria de la zona d'accessos exteriors, juntament amb la reforma i ampliaciˇ del vestÝbul i oficines del tanatori de Reus a l'emplašament plaša Pablo Picasso, 1 de la ciutat de Reus
Pressupost de licitaciˇ:
175.000,00 € sense IVA 211.750,00 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
4 mesos 15 dies
└mbit geogrÓfic:
Reus
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
07/09/22 23:59 h
Observacions:
La previsiˇ del termini de prestaciˇ global dels serveis de redacciˇ dels projectes i direcciˇ facultativa, relativa al Lot 1 serÓ la segŘent:
- Redacciˇ Estudis Previs i Avantprojecte: 6 setmanes a comptar de l'endemÓ de la data de formalitzaciˇ del contracte.
- Redacciˇ Projecte BÓsic i Executiu: 3 mesos a comptar de l'endemÓ de la data d'aprovaciˇ de l'avantprojecte per part del SFuneraris.
- Direcciˇ Facultativa de les Obres: Durada execuciˇ de les obres
La previsiˇ del termini de prestaciˇ global dels serveis de redacciˇ dels projectes i direcciˇ facultativa, relativa al Lot 2 serÓ la segŘent:
- Redacciˇ Estudis Previs i Avantprojecte: 6 setmanes a comptar de l'endemÓ de la data de formalitzaciˇ del contracte.
- Redacciˇ Projecte BÓsic i Executiu: 5 mesos a comptar de l'endemÓ de la data d'aprovaciˇ de l'avantprojecte per part del SFuneraris.
- Direcciˇ Facultativa de les Obres: Durada execuciˇ de les obres
Valor estimat del contracte:
175.000,00 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisiˇ en lots:
Nombre de lots:
2
Oferta integradora:
No
S'accepten variants:
No
Garantia provisional:
No
SolvŔncia econ˛mica i financera
MitjÓ de solvŔncia:
Xifra anual de negoci
Descripciˇ:
Volum anual de negocis, dels tres ˙ltims exercicis conclosos. Almenys en una de les tres anualitats, el volum anual de negocis haurÓ de ser igual o superior a una vegada i mitja el valor estimat del contracte.
MitjÓ de solvŔncia:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ
Descripciˇ:
Asseguranša d'indemnitzaciˇ per riscos professionals vigent fins a la finalitzaciˇ del termini de presentaciˇ d'ofertes, per import de cobertura no inferior al doble del valor estimat del contracte, aixÝ com aportar el compromÝs vinculant de renovaciˇ o pr˛rroga que garanteixi el manteniment de la seva cobertura durant tota l'execuciˇ del contracte.
Aquest requisit s'entendrÓ complert pels licitadors que incloguin en la seva oferta un compromÝs vinculant de subscripciˇ, en cas de resultar adjudicataris, de l'asseguranša exigida. Aquest compromÝs s'haurÓ de fer efectiu dins del termini dels deu dies hÓbils al que es refereix l'article 150 de la LCSP (requeriment previ a l'adjudicaciˇ).
Observacions:
L'acreditaciˇ d'aquest requisit es farÓ mitjanšant certificat emŔs per la companyia asseguradora, en el qual constin els imports i riscos assegurats, i la data de venciment de l'asseguranša, i mitjanšant el document de compromÝs vinculant de subscripciˇ, pr˛rroga o renovaciˇ de l'asseguranša, en els casos en que procedeixi.
SolvŔncia tŔcnica i professional
MitjÓ de solvŔncia:
Treballs realitzats
Descripciˇ:
Els licitadors caldrÓ que acreditin haver redactat un projecte bÓsic i executiu o ˙nicament executiu d┐un edifici d'obra nova, o gran rehabilitaciˇ (rehabilitaciˇ integral), amb un ˙s p˙blic o privat (no habitatges en totes les seves modalitats) amb una superfÝcie constru´da igual o superior a 1.000 m2 i durant els ˙ltims deu anys.
Observacions:
Els serveis s┐acreditaran mitjanšant relaciˇ dels principals serveis o treballs realitzats d┐igual o similar naturalesa als que correspon l'objecte del contracte, realitzats en els ˙ltims deu anys, que inclogui import, dates i destinatari, p˙blic o privat, dels mateixos, mitjanšant certificats expedits o visats per l┐˛rgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector p˙blic o, quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjanšant un certificat expedit per aquest o, a manca d┐aquest certificat, mitjanšant una declaraciˇ de l┐empresari acompanyada de la documentaciˇ de que disposi que acrediti la realitzaciˇ de la prestaciˇ; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l┐˛rgan de contractaciˇ per l┐autoritat competent.
En els certificats hi haurÓ de constar la superfÝcie constru´da del projecte d'obra nova.
MitjÓ de solvŔncia:
TŔcnics o unitats tŔcniques
Descripciˇ:
Quan el contractista sigui una empresa de nova creaciˇ, entenent com a tal la que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la seva solvŔncia tŔcnica es podrÓ acreditar mitjanšant la justificaciˇ de personal tŔcnic o unitats tŔcniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, d'acord amb el que estableix l'article 90.4 de la LCSP.

Versiˇ completa

Plecs

 

Documentaciˇ

 

Tauler d'avisos

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya