Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte de serveis per a la confecció del cens genètic dels gossos i d'identificació de l'animal a partir d'una mostra biològica

Òrgan de contractació:
Ajuntament de les Franqueses del Vallès
Codi d'expedient:
4228/2021
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Confecció del cens genètic de gossos de les Franqueses del Vallès a través de l'ADN i d'identificació de l'animal a partir d'una mostra biològica.
Pressupost de licitació:
70.950,00 € sense IVA 85.849,50 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Franqueses del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
04/08/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
130.740,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Prorrogable per períodes anuals fins a un màxim de 3 anys més
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: subjectius
Ponderació: 100.00 - Criteri: automàtics
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71900000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
La solvència econòmica i financera de l'empresari haurà d'acreditar-se pel mitjà següent:
a) Volum anual de negocis, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 70.000 euros. (El volum de negocis mínim anual exigit no excedirà d'una vegada i mitjana el valor estimat del contracte, excepte en casos degudament justificats com els relacionats amb els riscos especials vinculats a la naturalesa de les obres, els serveis o els subministraments).
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La solvència tècnica o professional dels empresaris haurà d'apreciar-se tenint en compte els seus coneixements tècnics, eficàcia, experiència i fiabilitat, la qual cosa haurà d'acreditar-se pels mitjans següents:
a) Una relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els dos últims anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests. Quan li sigui requerit pels serveis dependents de l'òrgan de contractació els serveis o els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyat dels documents obrants en poder d'aquest que acreditin la realització de la prestació.
b) Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures emprades per l'empresari per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i recerca de l'empresa.
c) Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques integrades en l'empresa, participants en el contracte. La persona que signarà els informes de resultats de les analítiques, genotipats o identificacions ha de tenir formació en genètica i ha de formar part de la plantilla de l'empresa adjudicatària.
d) Declaració que indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic de què es disposa per a l'execució dels treballs o prestacions, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa pertinent quan li ho requereixin els serveis dependents de l'òrgan de contractació.
e) Indicació de la part del contracte que l'empresari té eventualment el propòsit de subcontractar (únicament el servei d'extracció de sang o saliva)

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya