Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Servei consistent en la redacció del projecte executiu i direcció de les obres de la connexió de la xarxa d'aigua regenerada de l'EDAR de Sant Feliu de Llobregat a l'aiguamoll de Molins de Rei (Exp.901099/2022)

Òrgan de contractació:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901099/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
De moment, aquesta licitació queda suspesa, per revisió de l'expedient.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei consistent en la redacció del projecte executiu i direcció de les obres de la connexió de la xarxa d'aigua regenerada de l'EDAR de Sant Feliu de Llobregat a l'aiguamoll de Molins de Rei.
Pressupost de licitació:
24.527,93 € sense IVA 29.678,80 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys 8 mesos 15 dies
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
15/07/22 11:45 h
Observacions:
El termini del contracte serà des de la signatura del mateix fins la finalització de les obres, més 1 any de garantia. S'estima aquest en 32,5 mesos. S'inclou el termini administratiu d'aprovació definitiva del projecte i de la licitació per l'adjudicació de l'obra.
Els terminis parcials per al desenvolupament dels treballs són els desglossats i indicats en la clàusula 9 dels plecs de clàusules administratives particulars.
Valor estimat del contracte:
24.527,93 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 25.00 - Criteri: Criteris judici valor
Ponderació: 75.00 - Criteri: Criteris automàtics
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71242000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Descripció:
D'acord amb el Reglament de la Llei de Contractes, es demana una assegurança al tenir per objecte un contracte de serveis professionals. L'adjudicatari del concurs haurà de disposar d'una cobertura de 200.000 ¤, fet que haurà d'acreditar abans de signar el contracte.
Per a l'acompliment dels requisits de la fase de concurs caldrà aportar un certificat de l'empresa asseguradora conforme el licitant està afiliat i en cas de que la cobertura no assoleixi l'import requerit, caldrà aportar, a més, una declaració responsable del participant en el que es manifesti que en el cas de resultar adjudicatari es contractarà la cobertura de 200.000 ¤ requerida, lliurant la documentació abans de la signatura del contracte.
(Veure clàusula 4.6 dels plecs de clàusules administratives particulars).
Solvència tècnica i professional
Descripció:
La redacció del projecte d'execució i la direcció de les obres estaran a càrrec de l'autor/a del projecte contractat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'adjudicatari haurà de ser una persona degudament qualificada i estar en possessió de la titulació acadèmica i professional habilitant d'enginyer de camins o equivalent amb un mínim de 5 anys d'experiència en la redacció de projectes d'hidràulica, hidrologia i obra pública. Si és una persona jurídica, haurà d'acreditar que té personal tècnic qualificat amb la titulació acadèmica i la qualificació professional idònies.
El/la tècnic/a que signarà com autor/a del projecte assumirà també la direcció de les obres i haurà de complir amb els següents requisits:
1. Estar en possessió de la titulació acadèmica d'enginyer de camins o equivalent, amb un mínim de 5 anys d'experiència en la redacció de projectes d'hidràulica, hidrologia i obra pública.

2. Haurà d'haver participat com autor/a o com a part de l'equip redactor en un projecte i com a director/a o com a part de l'equip de la direcció de les obres d'una actuació de característiques similars (PEM major o igual a 100.000 ¤) en els darrers 10 anys. El període de 10 anys és precís i és necessari per tal de garantir la concurrència competitiva, atès que aquest tipus de projectes són molt específics i no n'hi ha molts de similars, fet pel que restringir la participació en els últims 3 anys no garantiria un nivell adequat de competència. No s'admetrà que l'import s'assoleixi a partir del sumatori de l'import de més d'un projecte, encara que estigui en un mateix àmbit. La redacció del projecte i la direcció de les obres no han de correspondre necessàriament a la mateixa actuació, és a dir, es pot presentar la redacció d'un projecte i una direcció d'obra de projectes diferents, del PEM anteriorment indicat.
(Veure clàusula 4.6 dels plecs de clàusules administratives particulars).

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya