Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

TREBALLS DE REDACCIÓ DEL PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ PER A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU ARXIU COMARCAL DE LA CERDANYA"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Puigcerdà
Codi d'expedient:
280/2022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'arquitectura, serveis d'enginyeria i serveis integrats d'enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d'arquitectura paisatgista. Serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia. Serveis d'assaigs i anàlisis tècnics
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
S'entén per aquest el bàsic i d'execució, el d'instal·lacions (elèctrica, de telecomunicacions, de calefacció/climatització i aparells elevadors (llevat, pel que fa a una o vàries instal·lacions, que, amb claredat, es contempli al projecte dins de les unitats d'obra, a més del subministrament, instal·lació i posada en funcionament, la legalització i s'autoritzi la inclusió).

El professional habilitat per la redacció serà un arquitecte en exercici, pel seu compte o mitjançant empresa consultora. Aquest professional, pel seu compte o mitjançant empresa consultora, assolirà la funció de projectista incloent, dins d'aquesta funció, tant l'autoria del projecte principal com la responsabilitat i coordinació dels elements que s'hi han d'integrar especificats als articles 24 a 33 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals inclosos els projecte constructiu, d'instal·lacions (elèctrica, de telecomunicacions, de calefacció/climatització i, en el seu cas, aparells elevadors), estudi de seguretat i salut, així com totes les versions del document que corresponguin a les diverses fases de desenvolupament de les obres (Avantprojecte, projecte definitiu, annexos a efectes de tramitació d'habilitacions administratives i/o consultes a efectes de procés de formulació.

En tractar-se d'una unitat, la contractació, en allò referent a la redacció constituirà un encàrrec únic per un preu i altres condicions úniques que comprendrà la totalitat del procès d'elaboració fins l'entrega definitiva i recepció dels treballs.
Pressupost de licitació:
78.512,40 € sense IVA 95.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 mesos
Àmbit geogràfic:
Puigcerdà
Termini de presentació d'ofertes:
27/07/22 15:00 h
Valor estimat del contracte:
78.512,40 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre B) :
01/08/22 13:00
Obertura de pliques (Sobre C) :
10/08/22 13:00
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 55.00 - Criteri: Preu
Ponderació: 15.00 - Criteri: Encaix del projecte amb l'entorn
Ponderació: 30.00 - Criteri: Encaix del projete amb el programa funcional de l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
71000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, o bé volum anual de negocis en l'àmbit al qual es refereixi el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes per import igual o superior a 120.000,00 euros. (El volum de negocis mínim anual exigit no excedeix d'una vegada i mitjana el valor estimat del contracte).
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
En els casos en què resulti apropiat, justificant de l'existència d'una assegurança de responsabilitat civil per riscos professionals per import igual o superior a 500.000 euros.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs realitzats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la qual s'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat d'aquests; quan sigui necessari per garantir un nivell adequat de competència els poders adjudicadors podran indicar que es tindran en compte les proves dels serveis pertinents efectuats més de tres anys abans. Quan li sigui requerit pels serveis dependents de l'òrgan de contractació els serveis o els treballs efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, mancant aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari acompanyat dels documents obrants en poder d'aquest que acreditin la realització de la prestació; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per l'autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Indicació del personal tècnic o de les unitats tècniques, integrades o no en l'empresa, participants en el contracte, especialment aquells encarregats del control de qualitat.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
Descripció de les instal·lacions tècniques, de les mesures emprades per l'empresari per garantir la qualitat i dels mitjans d'estudi i recerca de l'empresa.
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
Quan es tracti de serveis o treballs complexos o quan, excepcionalment, hagin de respondre a una fi especial, un control efectuat per l'òrgan de contractació o, en nom d'aquest, per un organisme oficial o homologat competent de l'Estat en què estigui establert l'empresari, sempre que intervingui acord d'aquest organisme. El control versará sobre la capacitat tècnica de l'empresari i, si fos necessari, sobre els mitjans d'estudi i de recerca de què disposi i sobre les mesures de control de la qualitat.
Mitjà de solvència:
Títols acadèmics i professionals de l'empresariat i directius, responsables de l'execució
Descripció:
Les titulacions acadèmiques i professionals de l'empresari i del personal directiu de l'empresa i, en particular, del personal responsable de l'execució del contracte.
Mitjà de solvència:
Plantilla mitja anual
Descripció:
Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i la importància del seu personal directiu durant els tres últims anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent.
Mitjà de solvència:
Maquinària, material i equip tècnic per a la execució del contracte
Descripció:
Declaració indicant la maquinària, material i equip tècnic del qual es disposarà per a l'execució dels treballs o prestacions, a la qual s'adjuntarà la documentació acreditativa pertinent.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya