Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Millores d'accessibilitat als guals de vianants de Mollet del Vallès. Fons NextGeneration EU

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COOB/22015
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcció d'autopistes, carreteres, camps d'aterratge, vies fèrries i centres esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
S'annexa el fitxer "22015ob Pressupost editable.tcq". Es fa recordatori que la partida corresponent a Seguretat i salut sí és objecte d'aquest contracte però NO es pot alterar el seu import, de conformitat amb la clàusula 4 del PCAP i el qual figura ja emplenat en l'annex 5 "Model de presentació dels criteris avaluables de forma automàtica" del PCAP.
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Millores d'accessibilitat als guals de vianants de Mollet del Vallès, amb mesures de contractació sostenibles d'acord amb el principi de no causar un perjudici significatiu (DNSH).
L'objectiu de l'actuació és prioritzar el vianant i realitzar unes 64 actuacions sobre 97 guals de la ciutat, situats en els recorreguts prioritaris dels vianants a l'objecte d'implementar una mobilitat sense barreres, accessible, segura i saludable.
Pressupost de licitació:
406.480,00 € sense IVA 491.840,80 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
20/07/22 12:00 h
Observacions:
1. La partida corresponent a Seguretat i salut sí és objecte d'aquest contracte però NO es pot alterar el seu import de conformitat amb la clàusula 4 del PCAP i el qual figura ja emplenat en l'annex 5 "Model de presentació dels criteris avaluables de forma automàtica" del PCAP.

2. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 13 del PCAP, fins al 14.7.2022 per acceptació de preguntes i fins al 18.7.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 20.7.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

3. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 13 i 17 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 21 de juliol de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (22 de juliol de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.
Valor estimat del contracte:
435.451,94 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 9.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 1.00 - Criteri: Millora sense cost addicional de subministrament i col·locació de 20 bancs de formigó prefabricat segons Projecte
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45233222
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador o candidat en l'àmbit a què es refereix el contracte, referit al millor exercici dins dels tres últims exercicis disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari i de presentació de les proposicions per un import mínim de 653.177,91 euros, IVA exclòs.
Mínim d'acreditació:
653.177,91 €
Observacions:
Aquest volum de negoci s'acreditarà per mitjà dels comptes anuals del licitador aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
A. Relació i documents justificatius corresponents a les obres executades en el curs dels darrers cinc anys avalades per certificats de bona execució. Aquests certificats indicaran que s'han efectuat obres que siguin del mateix grup o subgrup de classificació que el corresponent al contracte, o del grup o subgrup més rellevant per al contracte si aquest inclou treballs corresponents a diferents subgrups, per un import anual acumulat en l'any de major execució igual o superior a 304.816,36 euros, IVA exclòs.
Mínim d'acreditació:
304.816,36 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
B. Indicació del personal tècnic adscrit al contracte, integrats o no en l'empresa (en el cas de subcontractar part de l'execució del contracte, cal indicar quines prestacions es permet subcontractar). Caldrà destinar al contracte un equip mínim de quatre persones, dividides en dues colles de dues persones (treballant a cada gual). D'aquestes 4 persones, mínim una haurà de ser oficials de primera, i disposar de formació en riscos laborals relacionats amb treballs a la via pública.
Observacions:
Les empreses de nova creació (les que tenen una antiguitat inferior a cinc anys) hauran de justificar la seva solvència tècnica només amb el criteri B (clàusula 12.2.B del PCAP)
Classificació empresarial:
Opcionalment, Grup G, Subrups 4, 5 i 7, Categoria 3

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya