Ponderació: 25.00 -
Criteri:
a1 Proposta relativa al manteniment i millora del parament de menjador de cuina i electrodomèstics del servei de menjador i cuina
Ponderació: 5.00 -
Criteri:
a2 Proposta relativa a la formació per ajudants de cuina dels centres
Ponderació: 15.00 -
Criteri:
a3 Proposta relativa per a l¿elaboració d¿un pla de subministrament, manipulació i higiene, dels aliments, parament i instal·lacions del menjador i cuina
Ponderació: 5.00 -
Criteri:
a4 Proposta de menús adequats a la tipologia d¿usuaris en cas d¿activitats de sortides i excursions
Ponderació: 15.00 -
Criteri:
b1 Menjar nutritiu, equilibrat i acolorit
Ponderació: 20.00 -
Criteri:
b2 Aliments Ecològics
Ponderació: 15.00 -
Criteri:
b3 Poca carn vermella, més peix, molts vegetals i productes integrals
Ponderació: 15.00 -
Criteri:
b4 Productes locals i frescos
Ponderació: 15.00 -
Criteri:
b5 Adequació dels menús i el gramatge als usuaris del servei
Ponderació: 10.00 -
Criteri:
b6 Parament del servei de menjador i la cuina
Ponderació: 5.00 -
Criteri:
b7 Evitar el malbaratament dels aliments
Ponderació: 5.00 -
Criteri:
b8 Oferta econòmica