Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contractació de les obres del projecte d'adequació agrícola de tres parcel·les a la ciutat de Barcelona: Font Baliarda a la carretera Alta de Roquetes 58, carrer de la Verneda 21 i Travessera de Gràcia 265, amb mesures de contractació pública sostenible

Òrgan de contractació:
Institut Municipal Parcs i Jardins de Barcelona
Codi d'expedient:
22/0053-00-CP/01
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres acabats d'edificis i obres
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Contractació de les obres del projecte d'adequació agrícola de tres parcel·les a la ciutat de Barcelona: Font Baliarda a la carretera Alta de Roquetes 58, carrer de la Verneda 21 i Travessera de Gràcia 265, amb mesures de contractació pública sostenible
Pressupost de licitació:
123.213,55 € sense IVA 149.088,39 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 mes
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
29/08/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
147.856,26 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 35.00 - Criteri: La ponderació màxima del criteri d¿adjudicació del preu ofertat
Ponderació: 30.00 - Criteri: Increment del període de garantia de tots els elements fins a un total de 3 anys
Ponderació: 20.00 - Criteri: Compromís d¿assumir el manteniment de les hidrosembres del projecte, durant el període de garantia indicat al punt anterior. Es realitzarà una sega i una ressembra després de cada estiu.
Ponderació: 15.00 - Criteri: Compromís d'aplicació de les mesures indicades a la llista en cas de resultar adjudicatari
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45111100
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 87.1.a) LCSP, el volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 200.000,00 euros. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà proporcional al període.
Mínim d'acreditació:
200.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
D'acord amb l'article 88.1.a) LCSP, l'import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l¿any de superior execució en el decurs dels últims cinc anys en obres de naturalesa igual o similar (obres executades en espais verds urbans) ha de ser com a mínim de 100.000,00 euros. Les obres executades per una societat estrangera filial de l'empresa contractista d'obres tenen la mateixa consideració que les directament executades pel mateix contractista, sempre que aquest últim en tingui el control directament o indirectament en els termes que estableix l'article 42 del Codi de comerç. Quan es tracti d'obres executades per una societat estrangera participada per l'empresa contractista sense que es compleixi la condició esmentada, només es reconeix com a experiència atribuïble al contractista l¿obra executada per la societat participada en la proporció de la participació d'aquell en el capital social d'aquesta.

Es descartaran actuacions d'obra civil, carreteres, forestals i altres no ubicades específicament en jardins urbans.

El criteri de correspondència entre les obres executades per l'empresa licitadora i les que constitueixen l'objecte del contracte és la pertinença al mateix subgrup de classificació, si el contracte està enquadrat en algun dels que estableix el Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques, aprovat per Real Decret 1098/2001, de 12 d¿octubre, (RGCAP) i, en cas contrari, la igualtat entre els tres primers dígits dels respectius codis CPV. Es verificarà també que l'import mitjà del contracte sigui igual o inferior a la categoria de la classificació en el subgrup corresponent, tot d'acord amb l'article 92 LCSP.
Mínim d'acreditació:
100.000,00 €
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
Aquesta solvència s'entendrà acreditada pel fet d'estar en possessió de la classificació en els grups, subgrups i categories que s'indiquen a continuació:
GRUP C
SUBRUP 1
CATEGORIA Reial Decret 1098/2001 A
CATEGORIA actual Reial Decret 773-2015 1

Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, les empreses de nova creació, entenent com a tals les que tinguin una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, declararan la seva solvència tècnica segons els criteri/s següents:

- L'empresa licitadora ha de justificar el haver executat obres en espais verds urbans, relacionats en un llistat i avalats per certificats de bona execució on consti l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres per import superior a 50.000,00¤. El tècnic responsable de projecte podrà demanar aclariments i documentació complementaria si ho creu convenient en fase de valoració de la solvència tècnica.
Mínim d'acreditació:
50.000,00 €

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya