Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Subministrament per a la renovació del llicenciament del programari de backup Veeam Backup & Replication de l'Ajuntament de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSU/22022
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment d'adjudicació:
Obert
Simplificat abreujat:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Subministrament el dret d'actualitzacions de versions i suport de les llicències del programari de backup Veeam Backup & Replication, amb vigència per un any, per donar continuïtat al servei de còpies de seguretat de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.
L'Ajuntament disposa d'una llicència per 18 sockets de la versió Veeam Backup & Replication, versió Enterprise.
Pressupost de licitació:
7.251,00 € sense IVA 8.773,71 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
07/07/22 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 14 del PCAP, fins a l'1.7.2022 per acceptació de preguntes i fins al 5.7.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 7.7.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 12 i 14 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 12 hores del dia 8 de juliol de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (11 de juliol de 2022, a partir de les 12.00 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. S'eximeix els licitadors de l'acreditació de les solvències econòmica i financera i tècnica exigides, de conformitat amb la clàusula 13.3 del PCAP i l'article 159.6.b de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
14.502,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
11/07/22 12:00 Casa de la Vila, pl. Major, 1, Mollet del Vallès
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte serà d'un any, des del dia 19 de juliol de 2022 fins al 18 de juliol de 2023. No obstant, si la formalització del contracte és posterior al dia 19 de juliol de 2022, la durada del contracte es computarà a partir de l'endemà de la formalització del contracte. El contracte es podrà prorrogar per un (1) any més, sense que la durada total del contracte superi els dos (2) anys
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 10.00 - Criteri: Oferta econòmica
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
72268000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis del licitador o candidat, referit al millor exercici dins dels tres últims exercicis disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici de les activitats de l'empresari i de presentació de les proposicions per un import mínim anual de 10.954,96 ¤.
Mínim d'acreditació:
10.954,96 €
Observacions:
Forma d'acreditació: presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Presentació d'una relació dels principals subministraments efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs dels tres últims anys i per import de 5.112,29 ¤ corresponent a l'anualitat de major execució, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari dels serveis, públic o privat.
Mínim d'acreditació:
5.112,29 €
Observacions:
La realització dels subministraments s'acreditarà per mitjà de la presentació de certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d'aquest certificat, mitjançant una declaració de l'empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització dels subministraments. Si s'escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l'òrgan de contractació l'autoritat competent.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya