Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

«Millora, ampliació i rehabilitació del dipòsit d'aigua potable de Butsènit d'Urgell»

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Montgai
Codi d'expedient:
339/2022
Sistema de racionalització:
Acord Marc
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Obres hidràuliques
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
«Millora, ampliació i rehabilitació del dipòsit d'aigua potable de Butsènit d'Urgell»
Atesa la necessitat d'intervenció sorgida en el municipi, d'ampliar la capacitat d'emmagatzematge d'aigua del centre de captació i potabilització de Butsènit i, executar un seguit de millores sobre el centre d'emmagatzematge i potabilització de Montgai.
Atès que al municipi de Butsènit es disposa d'un complex d'emmagatzematge d'aigua, amb una capacitat de retenció insuficient; per tal d'incrementar aquesta capacitat, s'hi projecta realitzar les noves actuacions següents:
Ampliació, adaptació i impermeabilització bassa nº1.
Impermeabilització bassa nº3.
Nova distribució soterrada.
Nova arqueta de control.
Nou traçat tanca perimetral i noves portes d'accés.
Increment de cota aigües amunt.
Pavimentació de sauló.
Nou equip de doble filtre d'arena. ETAP Montgai.
Amb aquestes actuacions quedarà totalment incrementada la capacitat d'emmagatzematge d'aigua de Butsènit i millorada l'Estació de tractament d'Aigua Potable de Montgai.
Pressupost de licitació:
111.038,52 € sense IVA 134.356,52 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
01/08/22 - 16/10/22
Àmbit geogràfic:
Montgai
Termini de presentació d'ofertes:
30/06/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
111.038,52 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre únic) :
04/07/22 13:00
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45247270
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Acreditació de la solvència econòmica i financera:
La solvència econòmica i financera, serà el volum anual de negocis del licitador, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres darrers conclosos haurà de ser almenys dues vegades el valor estimat del contracte ( 222.017,04¤)
El volum anual de negocis del licitador s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil o en el registre oficial corresponent. Els empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventari i comptes anuals legalitzats pel registre mercantil.
Mínim d'acreditació:
222.017,04 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Acreditació de la solvència Tècnica o Professional,
La solvència tècnica o professional serà el de l'experiència en la realització de treballs del mateix tipus o naturalesa al que correspon l'objecte del contracte, que s'acreditarà pels següents mitjans:
a) Relació dels treballs efectuats per la persona interessada en el curs dels darrers cinc anys, corresponents al mateix tipus o naturalesa al qual correspon l'objecte del contracte, avalats amb certificats de bona execució. Aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van dur a terme segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme.
El requisit mínim serà l'acreditació d'un treball realitzat de similars característiques al de l'objecte del contracte, en quant a superfície i pressupost.
Per tal de determinar la correspondència entre els treballs acreditats i els que constitueixen l'objecte del contracte, quan existeixi classificació aplicable al contracte, s'atendrà al grup i subgrup de classificació al que pertanyen uns i altres, i en la resta de casos a la coincidència entre els dos primers dígits del seus respectius codis CPV.
Quan el contractista sigui una empresa de nova creació, entenent per aquesta, aquella que tingui una antiguitat inferior a cinc anys, la solvència tècnica s'acreditarà pels següents mitjans:
a) Declaració sobre la plantilla mitjana anual de l'empresa i del nombre de directius durant els tres últims anys, acompanyada de la documentació justificativa corresponent quan li ho requereixin els serveis que depenen de l'òrgan de contractació.
b) Declaració en què s'indiqui la maquinària, el material i l'equip tècnic del qual es disposa per a l'execució de les obres, a la qual s'ha d'adjuntar la documentació acreditativa pertinent quan li ho requereixin els serveis que depenen de l'òrgan de contractació.
Altrament, per acreditar la classificació empresarial i la solvència econòmica i financera i la solvència tècnica es reconeix plens efectes jurídics a les dades que consten en el certificat d'inscripció al Registre electrònic d'empreses licitadores de la Generalitat de Catalunya i al Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades de les Administracions Públiques, en els termes establerts en la LCSP.
Classificació empresarial:
G2. Classificació empresarial: No s'exigeix. No obstant, els licitadors poden acreditar la seva solvència econòmica i financera i tècnica per contractar, ja sigui mitjançant la seva classificació com a contractista d'obres en el grup o subgrup de classificació corresponent al contracte o ben acreditant el compliment dels requisits específics de solvència exigits. - Grup E subgrup 1 categoria 1
Limitació d'empreses candidates:
Nombre mínim:
1

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya