Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

SERVEIS DE NETEJA I CONSERVACIÓ DELS PARCS I JARDINS PÚBLICS DE DETERMINATS SECTORS DE LA CIUTAT DE VILADECANS.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/54 - 37/2021/CSERV
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei de neteja i de conservació dels parcs i jardins públics de Viladecans, en els àmbits detallats en el plec de prescripcions tècniques, mitjançant el foment de la contractació de persones amb dificultats particulars d'inserció al mercat laboral i amb mesures de contractació pública sostenibles.


Pressupost de licitació:
2.885.030,63 € sense IVA 3.350.152,18 € IVA inclòs (0,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Viladecans
Termini de presentació d'ofertes:
28/03/22 14:00 h
Observacions:
Garantia Definitiva: 5% de l'import de l'adjudicació del contracte (exclòs l'IVA).
Valor estimat del contracte:
5.222.540,74 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Obertura de pliques (Sobre C) :
30/05/22 13:00 Obertura telemàtica.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Si un any.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 01/03/22
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 31.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 25.00 - Criteri: Proposta relativa a l'augment d'arbres a esporgar
Ponderació: 34.00 - Criteri: Estudi del projecte
Ponderació: 10.00 - Criteri: Organització i gestió de dades
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
77311000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Classificació
Descripció:
La no exigència de classificació no obsta a que si el licitador en disposa, podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera, i tècnica o professional per la classificació següent, segons el que estableix l'article 86.2 de la LCSP:

GRUP SUBGRUP CATEGORIA
O 6 5
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis del licitador que, referit al millor exercici dins dels tres últims disponibles en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresari i de presentació de les ofertes, haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor de l'anualitat mitjana del contracte igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
2.611.270,37 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació de treballs similars. Haver realitzat com a mínim un contracte que inclogui la neteja i conservació parcs i jardins públics de característiques similars a les de l'objecte del present contracte, en els darrers tres (3) anys.
El requisit mínim serà que l'import anual acumulat de l'any de major execució sigui igual o superior al 70% del valor de l'anualitat mitjana del contracte, igual o superior a:
Mínim d'acreditació:
1.218.592,84 €
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Equip mínim. Disposar de personal i equip tècnic suficients per a l'execució dels serveis. En concret, a part del personal a subrogar, el licitador s'ha de comprometre a adscriure com a mínim, el personal següent per reforçar l'execució del servei en cas de resultar adjudicatari del contracte:

-Oficial de poda. Dedicació parcial en el reforç de les tasques de poda a hivern contemplades en el plec amb una experiència mínima de 3 anys en el desenvolupament de les mateixes.

- Un tècnic/a en coneixement d'eines de dibuix i gestió de inventaris, en concret que tingui fluïdesa i domini en Autocad i programari GIS, així com nivell suficient en la utilització d'aplicacions Web de l'entorn GIS (Arc Gis on line) per a la realització de l'actualització de l'inventari d'arbrat i reg, amb una experiència mínima de 3 anys en el desenvolupament de les mateixes.

- Un tècnic de suport puntual per a la poda de l'arbrat mitjançant tècniques de trepa, així com per portar a terme les tasques per a la instal·lació o manteniment dels ancoratges biodinàmics, que haurà de disposar de la suficient formació com a tècnic arboricultor, European Tree Technician (ETT) reconegut per la Asociación española de Arboricultura (AEA) o qualsevol altra titulació habilitant equivalent, amb una experiència mínima de 3 anys en el desenvolupament de les mateixes.

- Un tècnic amb la suficient formació en reconeixement de l'estabilitat de les estructures arbòries per tal de poder analitzar sobre el terreny i redactar posteriorment l'informe d'estabilitat de l'arbrat anual amb les recomanacions concretes d'operacions de correcció del risc amb una experiència mínima de 3 anys en el desenvolupament d'aquesta mena de tasques.

- Un tècnic assessor en gestió integral de plagues que tingui acreditada una experiència mínima de 3 anys en la realització d'aquestes feines en la línia de treball de parcs i jardins i que compleixi els requisits que queden recollits en el Reial Decret 1311/2012.

Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
Compromís de que el personal responsable de l'execució del contracte per part de l'empresa (inclòs en el personal a subrogar), serà sempre enginyer tècnic agrícola o equivalent amb la suficient formació en l'especialitat de jardineria i experiència en la gestió del servei de neteja i conservació de Parcs i Jardins públics, i que comptarà sempre amb una experiència mínima de 3 anys en el desenvolupament d'aquestes tasques.
El licitador, en cas de resultar adjudicatari del contracte, no podrà substituir a cap dels membres de l'equip mínim ofert, sense la prèvia conformitat de l'Ajuntament de Viladecans. Això inclou qualsevol substitució sigui per vacances, malaltia, formació, etc.
En aquest cas, per a poder acceptar la substitució del tècnic proposat, el licitador haurà d'acreditar que la persona substituta compta amb l'experiència i titulació requerida a la licitació pel seu perfil professional.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya