Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Ajuntament de Castelldefels

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castelldefels
Codi d'expedient:
SERV/2022000011
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'esplai, culturals i esportius
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
La integració social de las persones amb discapacitat i/o malaltia mental és un dret constitucional i correspon als poders públics portar a terme polítiques que eliminin les barreres que l'impedeixen o dificulten.Els professionals de l'Àrea de Serveis Socials i Dependència informen, assessoren i tramiten recursos a les persones amb discapacitat i en el cas de que siguin menors d'edat o estiguin incapacitats, als seus familiars. Sovint les demandes d'aquesta població són les de serveis de lleure i oci, les quals excedeixen l'àmbit competencial dels professionals de l'Àrea, que requereix d'una formació i habilitats molt específiques.
En concret, aquesta especificitat en la formació i l'experiència de les persones que han de
desenvolupar el servei es tradueix en la necessitat de la contractació d'una entitat o empresa
externa per la prestació del servei de lleure per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Pressupost de licitació:
201.513,12 € sense IVA 221.664,43 € IVA inclòs (10,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Castelldefels
Termini de presentació d'ofertes:
25/05/22 23:59 h
Valor estimat del contracte:
427.906,93 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La durada del contracte es podrà prorrogar per acord de l'òrgan de contractació. La o les pròrrogues seran per períodes anuals i fins a un màxim de 2 anys més. Aquest acord de pròrroga serà obligatori per l'empresa si es notifica com a mínim amb dos mesos d'anticipació a la data de finalització del contracte o de la pròrroga corresponent.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 40.00 - Criteri: Criteri quantitatiu. Oferta econòmica: S'atorgarà fins a un màxim de 40 punts al preu ofert pels licitadors.
Ponderació: 60.00 - Criteri: Criteri judici de valor. Estructura projecte tècnic: a) Projecte de l'esplai diari setmanal.b)Projecte del casal en període de vancances escolars. c) Intervenció amb les famílies
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85311200
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
El volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa ha de tenir un valor igual o superior de 99.823,31 euros. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Observacions:
El volum anual de negocis s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit a aquest registre, i en cas contrari, per les dipositades en el registre oficial que hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Una relació dels principals serveis o treballs efectuats de la mateixa o similar naturalesa que els que constitueixen l'objecte del contracte en el curs de, com a màxim els tres últims anys, en la qual se n'indiqui l'import, la data i el destinatari, públic o privat. Concretament, s'haurà d'acreditar la realització d¿un servei en l'àmbit de la intervenció del lleure per a persones amb discapacitat d'una durada de com a mínim un any.
Observacions:


Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
D'acord amb l'article 76.2 de la LCSP podrà exigir-se als licitadors, a més d'acreditar la solvència, que es compromet a dedicar o adscriure a l'execució del contracte els medis personals o materials suficients per a portar a terme el servei. Els licitadors, a més d'acreditar la solvència establerta anteriorment, hauran de comprometre's, mitjançant una declaració signada per el/les representant/s de l'empresa a dedicar o adscriure a l'execució del contractes els medis personals i materials següents:

-Medis personals: El personal responsable de l'execució del contracte han de tenir els títols o acreditacions acadèmics o professionals següents: monitor/a de lleure, integrador/a social o educador/a social (clàusula cinquena PPT).
-Medis materials: Material per manualitats o jocs de taula. Router wi-fi, tablets, telèfon mòbil.
Observacions:
Aquest compromís te caràcter d'obligació essencial i el seu incompliment podrà ser objecte de penalització o de resolució contractual.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya