Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis veterinaris per aplicar el mètode CERR en les colònies de gats de carrer de Mollet del Vallès

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Mollet del Vallès
Codi d'expedient:
COSE/22019
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis socials i de salut
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Prestació de serveis d'identificació, esterilització i assistència veterinària a les colònies de gats de carrer de Mollet del Vallès, per al seu control poblacional i sanitari.
Pressupost de licitació:
31.343,28 € sense IVA 37.925,36 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Mollet del Vallès
Termini de presentació d'ofertes:
02/06/22 12:00 h
Observacions:
1. La data límit de documentació i informació, d'acord amb la clàusula 17 del PCAP, fins al 27.5.2022 per acceptació de preguntes i fins al 31.5.2022 per a la publicació de respostes; i fins al 3.6.2022 per a obtenció de plecs de clàusules en el Perfil del contractant de l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

2. Remarquem la importància per part dels LICITADORS de la PARAULA CLAU per a la presentació i l'obertura del SOBRE DIGITAL. En aquest sentit, de conformitat amb les clàusules 17 i 21 del PCAP, es fa avís que en cas que alguna empresa LICITADORA no introdueixi la PARAULA CLAU, NO es podrà accedir al contingut del SOBRE xifrat. Així, atès que la presentació d'ofertes a través de l'eina de SOBRE DIGITAL es basa en el xifratge de la documentació i requereix necessàriament la introducció per part de les empreses LICITADORES de la/les PARAULA/ES CLAU, que només elles custodien durant tot el procés, per poder accedir al contingut xifrat dels sobres, NO es podrà efectuar la valoració de la documentació de la seva oferta que no es pugui desxifrar per no haver introduït l'empresa la PARAULA CLAU.

En aquest sentit, està previst que a partir de les 8 hores del dia 7 de juny de 2022 els LICITADORS rebreu per correu electrònic una COMUNICACIÓ de petició de PARAULA CLAU, per tal que introduïu la PARAULA CLAU per a què s'iniciï el PROCES DE DESXIFRAT del/s SOBRE/S DIGITAL/S corresponent a l'expedient de contractació de referència. Els LICITADORS podreu INTRODUIR les PARAULES CLAUS dels sobres en l'ENLLAÇ indicat en dita COMUNICACIÓ. La introducció d'aquesta PARAULA CLAU només implica el desxifrat del contingut del sobre esmentat, però no es realitzarà la seva obertura fins al moment de l'obertura de pliques (8 de juny de 2022, a partir de les 12 hores) especificat a l'anunci de licitació.

3. Els preus màxims esmentats en el Pressupost de licitació són un tant alçat, ja que la licitació es regeix pels preus unitaris màxims establerts en la clàusula 8 del Plec de clàusules administratives particulars.

4. Aquest contracte NO hi ha subrogació de personal, de conformitat amb l'article 130.1 de la LCSP.
Valor estimat del contracte:
68.955,22 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
El contracte es podrà prorrogar dues vegades per períodes d'un (1) any, sense que la durada total del contracte superi els quatre (4) anys.
Es preveuen modificacions als plecs:

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 20.00 - Criteri: 1.1 Protocol de maneig dels gats de carrer a la clínica
Ponderació: 40.00 - Criteri: 2.1 Oferta econòmica
Ponderació: 10.00 - Criteri: 2.2 Experiència del personal adscrit al contracte en programes de colònies de gats de carrer
Ponderació: 10.00 - Criteri: 2.3 Proposta de millora en la qualitat del servei en situacions que requereixin atenció urgent
Ponderació: 10.00 - Criteri: 2.4 Proposta de flexibilitat horària de recepció dels animals que han de ser revisats, identificats i esterilitzats
Ponderació: 10.00 - Criteri: 2.5 Proposta de millora del temps de recuperació dels gats en el cas que hi hagi complicacions quirúrgiques
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
85200000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a. Mitjà d'acreditació: el volum anual de negocis del licitador o candidat, que referit a l'any de major volum de negoci dels tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa (en ambdós casos, IVA exclòs) ha de ser com a mínim de 25.858 ¤.
Mínim d'acreditació:
25.858,00 €
Observacions:
Forma d'acreditació: presentació dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis mitjançant els seus llibres d'inventaris i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a. Presentació d'una relació dels principals serveis o treballs efectuats d'igual o similar naturalesa que els que constitueixen l¿objecte del contracte en el curs dels tres últims anys, en la qual se n¿indiqui l¿import, la data i el destinatari dels serveis, públic o privat, per un import anual acumulat en l'any de major execució igual o superior a 12.067 ¤.
Mínim d'acreditació:
12.067,00 €
Observacions:
La prestació dels serveis i treballs s¿acreditaran per mitjà de la presentació de certificats expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a falta d¿aquest certificat, mitjançant una declaració de l¿empresari, acompanyada dels documents en poder seu que acreditin la realització de les prestacions. Si s¿escau, aquests certificats els ha de comunicar directament a l¿òrgan de contractació l¿autoritat competent.
Mitjà de solvència:
Instal·lacions tècniques i mesures per a garantir la qualitat
Descripció:
b. Descripció de les instal·lacions tècniques acompanyada d'una declaració responsable segons la qual aquestes tenen capacitat per a l'acollida i esterilització mínima de 5 gats per setmana i que són adequades per a l'ingrés, intervenció i estada dels gats capturats, tenint en compte la necessitat de disposar d'un espai aïllat per aquells gats que es diagnostiquin amb malalties transmissibles.
Observacions:
Les empreses de nova creació (les que tenen una antiguitat inferior a cinc anys) hauran de justificar la seva solvència tècnica només amb aquest mitjà.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya