Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Servei especialitzat de formació competencial per responsables i coordinadors d'equips i processos assistencials de l'Institut Català d'Oncologia.

Òrgan de contractació:
Institut Català d'Oncologia (ICO)
Codi d'expedient:
CP-2022-14
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'educació i formació professional
Procediment d'adjudicació:
Obert
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Servei especialitzat de formació competencial per responsables i coordinadors d'equips i processos assistencials de l'Institut Català d'Oncologia.
Pressupost de licitació:
99.792,00 € sense IVA 120.748,32 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any 6 mesos
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
31/05/22 23:59 h
Observacions:
Determinació del preu: Preus unitaris.
Contingut del sobre B/C:
Sobre B: El licitador inclourà una memòria descriptiva del servei ajustant-se al previst a cada un dels criteris de d'adjudicació subjectes a judici de valor.
Sobre C: Es presentarà degudament complimentat el model de proposició econòmica i resta de criteris automàtics juntament amb la documentació acreditativa dels mateixos.
Valor estimat del contracte:
99.792,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 6.00 - Criteri: El nivell de detall i concreció (abast, objectius, duració, continguts, principalment) en la descripció del programa de formació.
Ponderació: 7.00 - Criteri: El grau d'alineament de la proposta amb les necessitats de l'ICO (d'acord als objectius estratègics, missió, visió i propòsit de la institució).
Ponderació: 7.00 - Criteri: La innovació en la metodologia docent i l'adequació dels continguts a les sessions presencials i virtuals (detall de continguts per metodologia, pràctiques a l'aula i fites a aconseguir, principalment).
Ponderació: 8.00 - Criteri: La proposta d'avaluació de la millora competencial dels professionals.
Ponderació: 8.00 - Criteri: La proposta d'eines de capacitació pels professionals com a responsables d'equips.
Ponderació: 4.00 - Criteri: La proposta organitzativa: equip proposat pel projecte i organització de les tasques docents.
Ponderació: 35.00 - Criteri: Oferta econòmica
Ponderació: 4.00 - Criteri: Experiència dels consultors proposats a l'equip per a l'execució del contracte en projectes de formació en lideratge o implantació de Cultura Agile en organitzacions.
Ponderació: 6.00 - Criteri: Experiència laboral del consultor proposat com a Cap de Projecte en direcció de recursos humans, o qualsevol altra direcció en entitats públiques o privades.
Ponderació: 3.00 - Criteri: Certificació dels consultors proposats a l'equip com a Coaches acreditats per la International Coaching Federation (ICF) amb un nivell mínim de Professional Certified Coach (PCC).
Ponderació: 4.00 - Criteri: Certificació dels consultors proposats a l'equip en l'ús d'eines de coaching sistèmic aprovades per la International Coaching Federation (ICF).
Ponderació: 4.00 - Criteri: Certificació amb TTI Success Insights dels consultors proposats a l'equip en l'ús d'eines per mesurar comportaments i motivadors
Ponderació: 2.00 - Criteri: Certificació dels consultors proposats a l'equip com a docents en programes de lideratge a escoles de negoci
Ponderació: 2.00 - Criteri: Certificació dels consultors proposats a l'equip com a instructors en lideratge àgil per una entitat amb reconeixement internacional
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
80510000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis, referent al millor dels darrers 3 exercicis disponibles, amb un mínim del 50% de l'import de licitació present contracte, acreditat mitjançant declaració responsable.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Relació dels principals serveis de característiques similars (serveis de consultoria i formació similars al servei objecte de licitació) en el període dels darrers tres anys, amb import acumulat a l'any de major execució igual o superior al 70% de l'anualitat mitjana, acreditada mitjançant certificats emesos per l'òrgan competent, quan el titular sigui un ens del sector públic, o per declaració de l'empresari licitador, quan es tracti d'empreses privades.

Plecs

 

Documentació

 

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya