Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

SERVEI DE TRADUCCIÓ I SUBTITULACIÓ DE PEL·LÍCULES

Òrgan de contractació:
Badalona Comunicació, SA
Codi d'expedient:
202205-01
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Projecte finançat amb el Mecanisme de Recuperació i Resiliència (Fons NextGeneration EU):
No
Projecte finançat amb fons REACT-EU (Fons NextGeneration EU):
No
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
És objecte del present plec la contractació promoguda per BADALONA COMUNICACIÓ, S.A. del servei consistent en:
1. La subtitulació de pel·lícules que es projectaran a la 48a edició del FILMETS Badalona Film Festival (d'ara en endavant, el Festival) que organitza Badalona Comunicació i les successives edicions posteriors si es prorroga el contracte.
2. Si s'escau, altres necessitats de subtitulació i/o traducció que es pugui tenir des de Televisió de Badalona.
Pressupost de licitació:
22.000,00 € sense IVA 26.620,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Badalona
Termini de presentació d'ofertes:
19/05/22 14:00 h
Valor estimat del contracte:
110.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Possibilitat de fins a 4 pròrrogues d'un any cadascuna. En cas que sigui acordada la pròrroga per part de l'entitat contractant, serà obligatòria pel contractista, d'acord amb el que estableix l'article 29 de la LCSP.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Criteri únic relacionat amb els costos
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79530000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
(i) Declaració sobre el volum global de negocis en l'àmbit d'activitats corresponent a la fi del contracte, referit com a màxim als tres últims exercicis disponibles en funció de la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresari, en la mesura que es disposi de les referències d'aquest volum de negocis. El volum global de negoci corresponent a l'any de major volum dels darrers tres exercicis haurà de ser de com a mínim de una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte en serveis d'igual o similar naturalesa, és a dir, 33.000 euros.

Aquest requisit s'acreditarà mitjançant l'aportació dels comptes anuals dels últims tres exercicis per als quals estigui vençuda l'obligació d'aprovació dels comptes anuals aprovats i dipositades en el Registre Mercantil o en el Registre Oficial que correspongui. Els empresaris individuals no inscrits en el Registre Mercantil hauran d'acreditar el seu volum anual de negocis respecte als tres últims exercicis mitjançant els llibres d'inventari i comptes anuals legalitzats pel Registre Mercantil. En el cas que la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora sigui inferior a un any haurà d'aportar la documentació acreditativa corresponent.
Si per raons justificades, una empresa no pogués facilitar les referències sol·licitades podrà acreditar la seva solvència econòmica i financera mitjançant qualsevol altra documentació considerada com suficient per l'Administració contractant.
Mínim d'acreditació:
33.000,00 €
Mitjà de solvència:
Assegurança d'indemnització
Descripció:
(ii) Justificant de l'existència d'una assegurança d'indemnització per riscos professionals per import igual o superior a 150.000 euros.
Mínim d'acreditació:
150.000,00 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
(i) La relació dels principals serveis de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l¿objecte d¿aquest contracte en el decurs dels últims tres (3) anys, tot indicant el seu import, data i destinació pública o privada amb justificació dels documents més importants, a la qual s¿incorporaran els corresponents certificats sobre els mateixos, expedits o visats per l¿òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic o es tracti d¿organismes públics, i pel contractant quan la destinació sigui privada o, mancant aquest últim, una declaració responsable de l¿empresari.
Els empresaris hauran d¿acreditar haver executat, durant l¿any de major execució del període indicat, un import mínim (sense impostos) equivalent al 70% d¿una anualitat mitjana del contracte en concepte de serveis similars als que siguin objecte de la present licitació, és a dir, 15.400 euros.
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
(ii) Els empresaris hauran d'acreditar haver executat, durant l'any de major execució del període indicat, un import mínim (sense impostos) de 18.000 Euros.
Mínim d'acreditació:
18.000,00 €
Mitjà de solvència:
Altres
Descripció:
(iii) Indicació de la part del contracte que el licitador tingui el propòsit de subcontractar

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya