Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Contracte mixt de subministrament i serveis per la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi de Bescanó.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Bescanó
Codi d'expedient:
1431-2018-604
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Subministraments
Subtipus de contracte:
Adquisició
Procediment de licitació:
Obert
Compra d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'objecte del contracte és la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi de Bescanó , mitjançant una actuació global i integrada, i de conformitat amb els documents que formen part d'aquest plec de clàusules i el Projecte executiu de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi de Bescanó .Projecte aprovat inicialment per acord de la Junta de Govern Local de data 12 de novembre de 2018, i publicada l'aprovació inicial en el BOP de Girona número 229 de data 29 de novembre de 2018.
Pressupost de licitació:
276.051,08 € sense IVA 334.021,80 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
6 mesos
Àmbit geogràfic:
Bescanó
Termini de presentació d'ofertes:
12/02/19 14:00 h
Valor estimat del contracte:
276.051,08 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
DOUE:
Accés al DOUE - 15/01/19
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 69.00 - Criteri: Oferta econòmica a la baixa
Ponderació: 20.00 - Criteri: Major termini de garantia
Ponderació: 8.00 - Criteri: Millora número 2 sense cap cost per l'Ajuntament
Ponderació: 3.00 - Criteri: Millora número 1 sense cap cost per l'Ajuntament
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
34928530
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
a) Volum anual de negocis del licitador que referit a l'any de major volum de negocis dels tres últims conclusos haurà de ser almenys una vegada i mitja el valor anual mitjà del contracte (501.032,71 ¤).

El volum anual de negocis del licitador o candidat s'acreditarà per mitjà dels seus comptes anuals aprovats i dipositats en el Registre Mercantil, si l'empresari estigués inscrit en el registre, i en cas contrari per les dipositades en el registre oficial en què hagi d'estar inscrit. Les empreses, que per la seva prompte creació, encara no tinguin comptes anuals aprovats i dipositats el Registre Mercantil i els empresaris individuals acreditaran el seu volum anual de negocis mitjançant la presentació del model 390 (declaració anual IVA) o bé el model 303 (declaració trimestral IVA) quan sigui inferior a l'any. En el cas de què la data de creació o d'inici de les activitats de l'empresa licitadora o contractista individual sigui inferior a tres anys, el requeriment d'acreditació del volum anual de negocis es podrà referir al període efectiu d'activitat de l'empresa. En el cas de què aquesta data sigui inferior a un any el requeriment podrà ser proporcional.
Mínim d'acreditació:
501.032,71 €
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
a) Una relació dels principals subministraments realitzats en els últims tres anys que inclogui l¿import, dates i el destinatari, sigui públic o privat. L¿import de l¿any de major execució haurà de ser almenys el 70% de la anualitat mitjana (233.815,26 ¤). Els subministraments efectuats s'acreditaran mitjançant certificats expedits o visats per l'òrgan competent, quan el destinatari sigui una entitat del sector públic; quan el destinatari sigui un subjecte privat, mitjançant un certificat expedit per aquest o, a manca d'aquest, mitjançant una declaració de l'empresari; en el seu cas, aquests certificats seran comunicats directament a l'òrgan de contractació per autoritat competent.
Mínim d'acreditació:
233.815,26 €
Mitjà de solvència:
Certificats de control de qualitat expedits pels instituts o serveis oficials
Descripció:
b) Certificats expedits pels instituts o serveis oficials encarregats del control de qualitat, de competència reconeguda, que acreditin la conformitat de productes perfectament detallats mitjançant referències a determinades especificacions tècniques, i que en concret són: Acreditacions marcatge CE dels diferents materials; aquests certificats aniran acompanyats de declaració de prestacions del fabricant conforme la norma UNEEN12899-1 .
El licitador que hagi obtingut la major puntuació haurà d'acreditar la solvència a través dels mitjans establerts a la clàusula 15 d'aquests plecs.

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya