Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

CONVOCATÒRIA DE LA LICITACIÓ, PER PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT DE LES PROJECTE D'OBRES OBRES DE GRAN REPARACIÓ DE LES PISCINES MUNICIPALS DE VILALLER 2021/1.342.631.01

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Vilaller
Codi d'expedient:
GRAN REPARACIÓ DE LES PISCINES MUNICIPALS
Tipus de tramitació:
Ordinària
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Altres construccions especialitzades
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació simplificada:
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

Descripció de l'esmena:
Obertura de pliques
PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Les Piscines de Vilaller es van construir l'any 2005 i es van posar en servei el 2006.

Degut a defectes de construcció que no es van poder detectar durant el període de garantia des de l'any 2013 que es venen realitzant operacions de manteniment anuals cada cop més costoses.

L'origen d'aquestes reparacions rau en la deficient compactació del trasdós de la piscina que ha provocat que els assentaments de la vorera perimetral siguin cada cop més acusats.

Aquests assentaments trenquen cada any el paviment de gres de la vora de la piscina que s'ha de reparar i ha trencat també algun dels conductes de retorn del canal perimetral de recirculació que s'han de mantenir obturats si no es vol perdre l'aigua de la piscina.

Tot això origina unes despeses periòdiques de reparacions cosmètiques de l'enrajolat que, pel fet de no arreglar els problemes de fons, cal mantenir-les cada any de manera indefinida.

Aquesta situació, que no tindrà aturador fins que no es realitzin les obres necessàries de gran reparació per arreglar els problemes de fons que provoquen la necessitat d'aquestes reparacions, obliga a plantejar unes obres de gran reparació.

Per altra banda, el mal disseny de la porta de la sala de màquines i productes químics, i la mala elecció dels materials, ha fet que la corrosió hagi atacat de tal manera les portes que actualment són pràcticament impracticables. Cal aprofitar aquestes obres de gran reparació per muntar una nova porta inoxidable amb les ventilacions adequades.

Les obres previstes tenen per missió solucionar els problemes degut als assentaments diferits dels rebliments dels trasdossos dels murs de la piscina, i refer els paviments enrajolats de les vores de la piscina així com el canal perimetral i les conduccions de retorn del canal fins a la sala de màquines.

La execució de l'actuació està prevista durant els mesos d'abril, maig i juny de 2021. El que suposa 12 setmanes d'execució amb una plantilla mitjana de 4 treballadors.
Pressupost de licitació:
50.301,68 € sense IVA 60.865,03 € IVA inclòs (21,00%)
Termini d'execució:
19/04/21 - 05/07/21
Àmbit geogràfic:
Vilaller
Termini de presentació d'ofertes:
12/04/21 23:59 h
Observacions:
Ja el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària número 1 de 2020, celebrada el dia 13 de febrer de 2020, va adoptar l'Acord d'aprovar Aprovar inicialment el projecte i sotmetre el mateix a informació pública per termini de 30 dies

Publicat anunci d'informació pública al BOP de Lleida número 032 de 17 de febrer de 2020

La informació publica va iniciar-se el dia 18 de febrer de 2020 i va finalitzar el dia 1 d'abril de 2020

Durant el termini d'informació pública no han estat presentades al·legacions.

Els projectes esmentat han resultat aprovats definitivament i vigents des de la data de publicació al Bop de l'anunci corresponent, publicació que es va produir al BOP número 106 de 2020 de data 3 de juny de 2020.

El mateix acord del Ple 1 de 2020, celebrada el dia 13 de febrer de 2020, també va atorgar a aquesta Alcaldia les més àmplies facultats per a aprovar l'inici de l'expedient de contractació, aprovant els plecs de clàusules econòmic administratius i facultant l'Alcaldia a desenvolupar-lo. A tal efecte, se li encarrega convocar la licitació, promovent la publicació corresponent i desenvolupant cadascuna de les actuacions administratives incloent la designació de la Mesa de contractació, la convocatòria, l'adjudicació en els termes proposats per dita Mesa, la contractació, el seguiment i la liquidació parcial i total així com la seva liquidació definitiva i recepció.
Valor estimat del contracte:
50.301,68 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Sobre C MODEL DE PROPOSICIÓ D¿ASPECTES PUNTUABLES DE FORMA AUTOMÀTICA I/O FÓRMULES MATEMÀTIQUES (SOBRE C)) :
16/04/21 08:35
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 1.00 - Criteri: Els criteris són el preu 70 punts i fer millores 30 punts Estan definits als Plecs
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
45223820
Garantia provisional:
No
Classificació empresarial:
No se'n demana

Plecs

 

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya